; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sandra Izbașa

Sandra Izbașa, una dintre vedetele de la “Dansează printre vise”

09 September 2014

Renumita gimnastă Sandra Izbașa, deținătoare a peste 300 de medalii obținute de-a lungul carierei sportive, dintre care patru olimpice, va participa la „Dansează printre vise', în această toamnă, la Antena 1.

Sandra Izbașa

„Acest proiect reprezintă o nouă etapă din viața mea și e un nou început în lumea dansului. Îmi doresc să îl duc până la final cu brio, să îndeplinesc toate cerințele, fiindcă așa am fost învățată de mică', a declarat Sandra Izbașa.

Obișnuită cu nesfârșitele ore de antrenament și cu cantonamentele stricte, Sandra spune că este atrasă de show-ul „Dansează printre vise' tocmai pentru că „este o competiție diferită față de ceea ce făceam la Campionatele Europene, Mondiale și la Jocurile Olimpice'.

Mai mult decât atât, Sandra este nerăbdătoare să își exprime dragostea pentru dans.

Solul rămâne aparatul meu de suflet și rezultatele mele vorbesc de la sine. Doresc să retrăiesc bucuria muzicii și a dansului, pe care le îndrăgesc atât de mult și care au fost puse întotdeauna în valoare în exercițiile de la sol', a mai povestit campioana olimpică.

Diana Munteanu, Alina Eremia și Vladimir Drăghia vor participa și ei la „Dansează printre vise'.

Juriul este format din…

În această toamnă, în juriul „Dansează printre vise' (de la Antena 1) îi vom vedea pe Mihai Petre, Jojo şi Igor Munteanu (coregraf din Republica Moldova). Deși postul nu a anunțat încă data premierei, știm că emisiunea va fi difuzată duminica și va avea doar ediții live.

Formatul „Dansează printre vise' (în care dansatori profesionişti vor face echipă, în fiecare duminică, cu vedete) nu va pune accentul pe poveşti de viaţă şi vedete neîndemânatice în ring, ne asigură Mihai Petre (35 de ani).

„Vedetele sunt foarte importante, fireşte, dar cred că şi spiritul de competiţie dintre dansatori va face emisiunea mai interesantă. Ducem dansul la un alt nivel'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare