; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sandra Echeverria se întoarce în “Marina”

13 August 2010

Sandra EcheverriaPentru Sandra Echeverria, personajul din Marina' a însemnat primul rol de protagonistă din cariera sa. Alaturi de ea, în serial mai apar Manolo Cardona (Gitanas', Hoţul de inimi', Soţia fratelui meu') şi Aylín Mujica, cunoscută din telenovelele Fără sâni nu există Paradis' şi Săracii tineri bogaţi'.

.

A fost o experienţă incredibilă şi completă, care m-a împlinit pe plan profesional şi personal', a declarat actriţa. Pentru a reuşi ca la numai 24 de ani să interpreteze o femeie matură şi educată de 35 de ani, care are un fiu de 17 ani, cum va fi la un moment dat personajul ei, Sandra a fost îndrumată de Adriana Barraza, actriţa care a fost nominalizată la Oscar şi la Globul de aur pentru rolul ei din filmul Babel'.

Adriana este un apreciat profesor de actorie, care a lucrat şi cu actorii din telenovelele Anita', Prizoniera' şi Taina din adîncuri' a  povestit Sandra.

Casa de producţie Telemundo a ales o cale originală de a lansa telenovela Marina'. Astfel, cu patru zile înainte de difuzarea pe post a primului episod, acesta a putut fi vizionat pe internet unde a fost şi subtitrat în limba engleză.

La scurt timp de la lansare, Marina' s-a situat în topul primelor 25 de producţii urmărite de publicul hispanic din Statele Unite. La Acasă, telenovela va fi difuzată din 13 august, în fiecare zi de la orele 14.00.

.

Sandra joacă în remake-ul la Clona'

Pe 31 iulie, Sandra tocmai a terminat filmările la telenovela El clon', un remake al telenovelei braziliene Clona' (cu Giovanna Antolenli şi Murillo Benicio) difuzată în trecut de Acasă.

În această telenovelă ea face pereche cu Mauricio Ochmann (care de asemenea apare în Marina în rolul lui ricardo). Filmările au avut loc în Columbia, Miami şi Maroc, iar adaptarea s-a făcut cu ajutorul scriitoarei versiunii originale, Gloria Perez, care a lucart împreună cu o echipă de la TV Globo şi Telemundo.

Cât priveşte viaţa personală, Sandra (25 de ani) s-a despărţit anul trecut de iubitul ei, actorul Demian Bichir, după o relaţie care a durat trei ani, pentru a se dedica în totalitate proiectelor ei din muzică, televiziune şi film (Sandra va apărea anul acesta în filmul De día y de noche', regizat de Alejandro Molina).

În februarie anul acesta, actriţa a declarat, citată de peopleenespanol.com că îi este dor de Demian însă nu regretă despărţirea. Pentru mine a fost o relaţie importantă în care încă mai există dragoste, încă ne mai scriem şi mai vorbim, însă facem parte din lumi diferite', a zis ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare