Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sandra Echeverría, protagonista miniseriei „Uzurpatoarea”, infectată cu covid: „Am avut tahicardie și simțeam că mă sufoc”

Sandra Echeverría, protagonista miniseriei „Uzurpatoarea”, infectată cu covid: „Am avut tahicardie și simțeam că mă sufoc”

de Redactia Tvmania

Sandra Echevarria, protagonista miniseriei „Uzurpatoarea”, a dezvăluit în urmă cu câteva ore pe Instagram că este infecată cu coronavirus și a detaliat simptomele pe care le-a avut și care au determinat-o să își facă un test de depistare a noului virus. 

Deși preferă să nu comunice public detalii din viața personale, Sandra a mărturisit că se simte nevoită să împărtășească detaliile legate de sănătatea sa, mai ales că aceasta filma pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!”, varianta mexicană.

Protagonista miniseriei  La Usurpadora, în vârstă de 35 de ani, a descris prin intermediul contului ei de Instagram că printre primele simptome pe care le-a simțit sunt tahicardie și sufocare constantă,  fără a fi nevoie să folosească oxigen, până acum.

„Vă mărturisesc că am ieșit pozitivă și am covid-19. Tuturor ni se pare incredibil pentru că atât la filmările pentru „Te cunosc de undeva”/„Tu cara me suena”, cât și în viața noastră de zi cu zi am luat TOATE măsurile de precauție. Dar adevărul este că nu cunoaște cum actionează acest virus și nici cum reușim să îl luăm”, a scris Sandra. 

 

Din acest motiv, actrița a dezvăluit că emisiunea la care participa se va face prin streaming și că nu va mai putea merge pe platourile de filmare: 

„Între timp, voi avea mare grijă de mine și voi încerca să fac tot posibilul pentru a nu vă dezamăgi. Legat de simprtome: ieri am avut ceva febră, dureri de spate, o răgușeală și o tuse foarte ușoară. Și m-am simțit puțin sufocată, însă nivelul meu de oxigen este foarte bun. Slăbiciune și puțină tahicardie. Per total, mă simt fericită pentru că este nimic grav pentru moment „, a mai scris actrița. 

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Bueno pues no soy mucho de estar compartiendo éstas cosas perooooo por el compromiso que tengo con la gente y con el programa de @tucaramesuenaus les cuento que ayer salí positiva en Covid 😞. Nos parece a todos increíble porque tanto el programa como nosotros hemos tenido TODAS las medidas de precaución. Pero bueno la realidad es que no sabemos cómo funciona éste bicho ni como lo agarramos. Me sigo preparando para poder hacer mi transformación de @lauraleontv el Domingo para todos ustedes de forma virtual. Aquí estoy escuchando la canción. Espero tener voz para el Domingo! Mientras tanto me cuidaré mucho y trataré de dar lo mejor de mi para no fallarles 😊🙏🏽 De síntomas: pues ayer tuve algo de calentura, dolor de espalda, algo de ronquera y tos muy leve. Y si se siente algo de asfixia peroooo mis niveles de oxigenación están súper bien. Debilidad y un poco de taquicardia. Dentro de todo me siento afortunada de no sentir nada grave por ahora.

A post shared by Sandra Echeverria (@sandraecheverriaoficial) on

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton