; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sandra Echeverria a refuzat să joace alături de William Levy

22 January 2013

Producătorii telenovelei La Tempestad' sunt deja în criză pentru că nu i-au găsit o parteneră potrivită lui William Levy. După ce mai multe actriţe au dat casting şi chiar Thalia a fost luată în calcul, a fost aleasă Sandra Echeverria (pe care aţi văzut-o în Forţa destinului' la Acasă). Din păcate, Sandra a refuzat rolul pe motiv că vrea o carieră în cinematografie.

Mi-au propus acest rol şi mi-ar fi plăcut să accept, însă am multe proiecte în cinematografie şi nu am timpul necesar să mă dedic unei telenovele. Asta ar însemna să filmez multe luni, de dimineaţa până seara, şi nu pot să fac doar asta. Traversez cel mai frumos moment al vieţii mele, atât profesional, cât şi personal', a zis ea, citată de peopleenespanol.com.

Actriţa (care a apărut anul trecut în pelicule Legături riscante' şi Brutele') va juca anul acesta în trei filme. Cât priveşte viaţa privată, ea are o relaţie cu interpretul Leonardo de Lozanne.

Aşadar, William Levy va mai trebui să aştepte până ce producătorii vor alege o actriţă care să i se potrivească. Mulţi fani au cerut-o pe Elizabeth Gutierrez, iubita mea. Vor să ne vadă jucând împreună. Nu ne-am gândit serios la varianta asta, însă dacă ei vor insista atâta, cine ştie', a declarat el pentru revista Televisa Espectaculos'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare