; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sandra Bullock şi George Clooney îşi fac ochi dulci

4 August 2011

Prietenii proaspătului celibatar George Clooney îl tot bat la cap să îi facă curte amicei sale Sandra Bullock. Actorul, în vârstă de 50 de ani, s-a despărțit de curând de Elisabetta Canalis, și au apărut deja voci care spun că legătura platonică dintre Clooney și Sandra Bullock (46) s-ar putea transforma în ceva mult mai serios.

Zvonurile au început de când cei doi au început să filmeze pentru thriller-ul SF „Gravity', scrie National Enquirer. Mai mult, Clooney a ajuns să joace rolul de tată pentru fiul pe care Sandra l-a adoptat.

Clooney și Bullock au mai flirtrat de-a lungul anilor, dar prietenii lor spun că acum este momentul să facă pasul cel mare.

„Înainte, când unul dintre ei era singur, celălalt era într-o relație. Dar acum sunt amândoi disponibili și toți cei din jurul lor își doresc ca relația asta să meargă până la urmă', a spus o sursă citată de revista americană.

Cum au ajuns să fie singuri

Prietenii lui George spun că starul din „Spitalul de urgență' a alergat după femei frumoase prin toată lumea, și că nu și-a dat seama că fata visurilor era chiar sub nasul lui. În ceea ce o privește pe Sandra, ei i-a fost greu să aibă încredere într-un bărbat, după ce fostul soț a înșelat-o.

Clooney s-a despărțit de frumoasa Elisabetta Canalis după o relație de doi ani. S-a zvonit că relația lor s-a terminat urât, după o ceartă monstru la vila lui de pe malul lacului Como, în Italia.

În 2010, Sandra Bullock a spus „adio' căsniciei cu prezentatorul tv Jesse James, după ce a ieșit la iveală faptul că a înșelat-o. La scurt timp de la divorț, Sandra a anunțat că l-a adoptat pe Louis.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare