; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sandra bullock channing tatum

Sandra Bullock și Channing Tatum, colegi într-un nou lungmetraj romantic

15 February 2021

 

Sandra Bullock (56 de ani) și Channing Tatum (41 de ani) vor fi vedetele filmului „The Lost City of D', o comedie romantică plină de energie și aventură, care va fi lansată în 2022, informează deadline.com. 

 

Filmul va fi produs de studiourile Paramount, iar lansarea sa a fost programată pentru 15 aprilie 2022. Povestea va fi asemănătoare cu cea din excelenta comedie de aventuri „Idilă pentru o piatră prețioasă' (1984), cu Michael Douglas și Kathleen Turner, unul dintre cele mai îndrăgite filme de gen ale epocii sale. Titlul noii comedii face trimitere la cunoscutul film de aventuri „The Lost City of Z' (2016), cu Charlie Hunnam, Robert Pattinson și Sienna Miller, ecranizare a lui James Gray după romanul lui David Grann, al cărui erou era obsedat de căutarea ruinelor unui oraș antic în inima junglei amazoniene. 

 

Sandra Bullock (care va fi și producătoare) va juca rolul unei scriitoare convinse că nimic nu poate fi mai rău pe lume decât să fie blocată într-un turneu de promovare a celei mai recente cărți pe care a scris-o alături de decorativul manechin care apare pe coperta cărții (interpretat de Channing Tatum). 

 

Toate prejudecățile ei sunt date însă peste cap după o încercare de răpire care îi duce pe amândoi în junglă, într-o aventură periculoasă, dar și palpitantă. Diametral opusă vieții idilice din cărțile ei, încercarea îi va apropia pe cei doi, dându-le prilejul să treacă printr-o mulțime de primejdii, dar și să savureze tot romantismul său. 

 

Sandra Bullock filmează în prezent (alături de Brad Pitt, Aaron Taylor-Johnson, Michael Shannon, Zazie Beetz și Logan Lerman) pentru pelicula de acțiune „Bullet Train', regizată de David Leitch, în care cinci asasini plătiți  urcă la bordul unui tren de mare viteză și descoperă că misiunile lor au ceva în comun. Channing Tatum a terminat recent filmările la comedia „Dog', un road movie despre un soldat și câinele lui, care pleacă într-o lungă călătorie, pentru a participa la funeraliile unui prieten. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare