; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sandra Bullock îi dă o şansă lui Jesse James

04 May 2010

Actriţa Sandra Bullock (45 de ani), care a explicat recent revistei „People' că a depus actele pentru divorţul de Jesse James (41 de ani), speră că – într-o zi – acesta să aibă un rol în viaţa băieţelului pe care tocmai l-a adoptat.

Bullock a declarat pentru revista britanică „Hello!' că îl va adopta pe micuţul Louis Bardo (3 luni) singură: „Voi fi un părinte singur. Relaţia pe care o am acum cu Jesse este diferită. E dulce-amăruie. Este o relaţie de înţelegere, de iertare, de sprijinire a lui în procesul de recuperare. E o relaţie care mi-a schimbat viaţa. Nu ştiu cum ni se vor intersecta drumurile în viitor, dar tatăl care a fost Jesse pentru copiii lui este genul de tată pe care sper că Louis îl va avea într-o zi, indiferent de cum ne vom trăi vieţile eu şi Jesse'.

Bullock şi James erau căsătoriţi din 2005, acesta având deja trei copii din cele două căsătorii anterioare (Chandler, 15 ani, Jesse Jr., 12 ani şi Sunny, 6 ani). Actriţa câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din „The Blind Side' a mai spus şi că speră că cei trei copii ai lui James vor fi implicaţi în viaţa micuţului Louis, pe care l-a adoptat din New Orleans.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare