; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sandra Bullock evită blestemul Oscarului

16 November 2010

La 46 de ani, Sandra Bullock are în palmares un serial de comedie, o mulţime de filme romantice, câteva roluri serioase (cel mai recent laureat cu Oscar) şi promisiunea unei cariere şi mai înfloritoare de acum înainte.

.

Actriţa premiată anul trecut cu Oscar şi Globul de Aur pentru rolul din drama „The Blind Side' pare să fi scăpat de blestemul Oscarului. Chiar dacă s-a despărţit de soţul ei, Jesse James, după ceremonia Premiilor Academiei Americane de Film, Oscarul nu i-a adus ghinion şi la capitolul „carieră'.

În ultimii zece ani, mai toate câştigătoarele la categoria „cea mai bună actriţă' au făcut filme slabe ori s-au retras din cinematografie: Julia Roberts, Halle Berry, Nicole Kidman, Charlize Theron, Hilary Swank, Reese Witherspoon, Marion Cotillard. Doar Helen Mirren şi Kate Winslet şi-au continuat carierele cu succes la critici, iar acum Sandra Bullock pare să li se alăture: actriţei i se oferă tot felul de proiecte de calitate şi sperăm să nu o mai vedem doar în comedii romantice tipice de acum înainte.

.

Sandra Bullock are cinci proiecte de film

Agenda actriţei de 46 de ani este plină momentan: dar pe lângă câteva comedii sunt prezente şi proiecte dramatice serioase. Astfel, anul viitor va juca în „Kiss & Tango' (pe care îl va şi produce) şi pentru 2012 are aliniate nu mai puţin de patru proiecte cinematografice care promit. „Kiss & Tango' este un fel de „Mănâncă, roagă-te, iubeşte', adaptat după cartea autobiografică de Marina Palmer, în care eroina se mută la Buenos Aires, unde învaţă să danseze tango, se îndrăgosteşte şi se redescoperă.

DEPARTE DE TERRA. În „Gravity', Sandra Bullock şi Robert Downey Jr. vor trăi momente tensionate în spaţiu.

DEPARTE DE TERRA. În „Gravity', Sandra Bullock şi Robert Downey Jr. vor trăi momente tensionate în spaţiu.

Peste doi ani, o vom vedea pe Bullock în „The Abstinence Teacher', alături de Steve Carell: filmul (bazat şi el pe o carte, de Tom Perrotta) are în centru o profesoară de educaţie sexuală care intră în conflict cu localnicii conservatori. De asemenea, va juca în „Most Wanted', alături de Ryan Reynolds (partenerul ei din „Vrei să te însori cu mine?', 2009).

Filmele serioase de care vorbeam sunt „Extremely Loud and Incredibly Close' şi „Gravity'. Primul (în care joacă şi Tom Hanks) spune povestea unui puşti care caută un lacăt misterios pe care îl descuie o cheie lăsată în urmă de tatăl lui, ucid în atacurile de pe 11 septembrie. Al doilea va fi regizat de Alfonso Cuarón („Copiii tatălui'), e bazat pe romanul lui Jonathan Safran Foer, îl mai are în distribuţie pe Robert Downey Jr. şi o are în centru pe singura supravieţuitoare a unei misiuni spaţiale ratate, care face totul pentru a reveni pe Terra, la fiica ei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare