; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sandra Bullock cucereşte box-office-ul

13 January 2010

Cine spune că la 45 de ani cariera unei actriţe o ia pe o pantă descendentă şi că rolurile bune încep să dispară? Sandra Bullock este exemplul că succesul vine când nici nu te  aştepţi.

Ultimul film al Sandrei Bullock, The Blind Side', s-a dovedit a fi un real succes la box-office-ul american. Pelicula este primul film cu o actriţă în rolul principal care a reuşit să adune în SUA, în numai şapte săptămâni, încasări de peste 200.000 de milioane de dolari. Pelicula a întrecut pelicule de succes din trecut precum Diavolul se îmbracă de la Prada' (2006) cu Meryl Streep în rolul principal, care a avut încasări de 124.000 milioane de dolari.

În The Blind Side' (film care are la bază o poveste adevărată), Sandra o interpretează pe Leigh Anne, mama adoptivă a unui tânăr afro-american, supraponderal şi cu rezultate slabe la învăţătură, căruia reuşeşte să-i croiască un drum în viaţă şi pe care îl învaţă ce înseamnă dragostea unei familii. Rolul de femeie cu sufletul mare care schimbă destinul unui tânăr ce provine dintr-o familie dezbinată o prinde de minune pe Sandra, care s-a implicat total, în ultima perioadă, în procesul de custodie al soţului ei Jesse James (40 de ani), intentat fostei soţii, actriţa de filme porno, Janine Lindemulder. Astfel, cu ajutorul unei scrisori deschise, înaintată de Sandra Curţii de justiţie, în care demonstrează că Janine şi-a lăsat copilul nesupravegheat de mai mule ori, Jesse a câştigat dreptul de a o creşte pe fetiţa lui, Sunny, în vârstă de cinci ani, alături de Bullock.

S-a deschis sezonul la premii

Sandrei îi merg toate din plin. Ea a fost nominalizată la Globurile de Aur (care vor fi decernate pe 17 ianuarie) la două categorii: cea mai bună actriţă într-o comedie/muzical pentru rolul din filmul „Vrei să te însori cu mine?' (în care joacă alături de frumuşelul Ryan Reynolds) şi cea mai bună actriţă într-o dramă, pentru rolul din filmul „The Blind Side'. La categoria comedie/muzical, Bullock a mai fost nominalizată în 2001, pentru „Miss Agent Secret', şi în 1996, pentru „În timp ce tu dormeai'. Până una alta, actriţa a împuşcat două premii la gala „People’s Choice Awards', care a avut loc pe 6 ianuarie la Los Angeles: pentru cea mai bună actriţă într-un film, pentru cea mai bună pereche de pe marile ecrane cu Ryan Reynolds în Vrei să te însori cu mine?, pelicula fiind desemnată şi cea mai bună comedie.

Ce nu ştiaţi despre Sandra Bullock:

Are alergie la cai.

În maşină are centuri speciale pentru câinii ei.

S-a măritat pentru prima oară la 41 de ani cu Jesse James, gazda showului „Monster Garage'.

Băuturile ei preferate sunt berea şi tequila.

Slăbeşte cu acupunctură.

Face donaţii considerabile: pentru victimele atacurilor de la 11 septembrie 2001 a donat 1 milion de dolari, iar pentru victimele uraganului Katrina încă 1 milion.

Când era în liceu a fost votată drept fata care îţi înseninează ziua'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare