; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sanda Nicola și Marius Tudosiei

Sanda Nicola și Marius Tudosiei gătesc la Hanul lui Manuc

01 December 2013

Sanda Nicola și Marius TudosieiDe Ziua Naţională Digi24 a pregătit un program special, care începe la 6 dimineaţa  cu un Jurnal de ştiri dedicat zilei de 1 decembrie, prezentat de Cătălin Petre.

            La ora 10.00 Sanda Nicola şi Marius Tudosiei  încep …Unirea in bucate,  într-o serie de ediţii speciale, transmise pe parcursul întregii zile de la Hanul lui Manuc, la Digi24. Alături de invitaţii lor, Marian Râlea, Bogan Uritescu, Tania Popa şi mulţi alţii, cei doi vorbesc despre bucătaria românească, mix de bucătărie turcească, rusească, sârbească, ungurească, etc. Sanda şi Marius vor găti alivenci, bors de sfeclă roşie, mici şi multe alte bucate gustoase.

               De la ora 11.00 Digi24 transmite, în direct de la Arcul de Triumf, parada militară de Ziua Naţională. De la faţa  locului corespondenţii Digi24 şi Teodora Ghenciu, din studioul Digi24, alături de invitaţii lor, vorbesc despre seminificaţia Zilei Naţionale a României.

            Andrei Tomescu preia ştafeta ştirilor, de la ora 13.00, iar de la 14.15 şi 15.15, în două ediţii speciale, Cristi Citre trage concluziile campaniei Digi24 TRIUMFUL UNEI NATIUNI'.

            Ioana Ţigănilă şi Alice Iacobescu prezintă Jurnalele după amiezii, iar de la ora 19.00 Adriana Muraru uneşte România, în jurnalul principal al zilei.

            Etalon al producţiilor Digi24, emisiunile Bonton', „Ca-n Filme' şi „Din interior' vor trata subiecte speciale si vor difuza reportaje dedicate Zilei Naţionale. Cu acest prilej emisiunea „Bonton' demarează campania „România civilizată'.

            Seara de 1 Decembrie se încheie în forţă la Digi24. De la ora 20.00, de Ziua Naţională, Cosmin Prelipceanu, alături de Adriana Nedelea, îşi invită telespectatorii la o ediţie specială a „Jurnalului de seară', o ediţie care uneşte România. Digi24 difuzează zeci de materiale în care prezintă locuri frumoase, oameni frumoşi şi fapte frumoase, care ne fac mândri că suntem români. În cele 2 ore de Jurnal de seară',  de la 20.00 la 22.00,  Cosmin Prelipceanu şi Adriana Nedelea intră în direct cu corespondenţii Digi24 din întreaga ţară pentru a asculta poveşti despre oamenii si locurile din care aceştia transmit, de Ziua Naţională.

            De la ora 22.00, Liana Alexandru revine la pupitrul ştirilor Digi24 cu un Jurnal special'. Programul special dedicat zilei de 1 decembrie, Ziua Naţională, se încheie la Digi24 cu Jurnalele de ştiri prezentate de Oana Zamfir.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare