; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_240216_TCDU9 Ed5_0059

Sâmbătă, pe scena de la „Te cunosc de undeva!”

11 March 2016

Noi transformări magice au pregătit concurenții sâmbătă, 12 martie, de la ora 20.00, la Te cunosc de undeva!'. Dar și un moment special și foarte emoționant dedicat Mădălinei Manole, susținut de Anca Țurcașiu, alături de Florin Ristei și FreeStay.

[Not a valid template]

A fost unul dintre cele mai spectaculoase momente din viața mea de interpretă. Pe scenă, de la primele note, am simțit ceva magic, ceva ce nu am trăit în viața mea! Parcă nu cântam, parcă respiram acele note. Am simțit ceva ireal, pentru prima oară în viața mea! Nu pot să-ți explic mai mult de atât. Cred că există ceva mai presus de noi', spune Anca Țurcașiu, la coborârea de pe scenă, mai emoționată ca niciodată.

Transformările ediției vor fi, de asemenea, magice. Liviu Teodorescu îl va imita pe Stromae, cu Papaoutai', o piesă cu un mesaj sensibil, puternic și delicat pus în scenă, Feli Donose se va transforma în pasărea măiastră Maria Tănase, iar Nicoleta Nucă o va readuce la Te cunosc de undeva!' pe fermecătoarea Marina Voica. Paula Chirilă va interpreta un megahit al trupei Savage Garden, transformată în Darren Hayes, Geørge va fi Adam Levine, solistul de la Maroon 5, iar Rareș Dragomir va cânta în travesti precum Dalida. Un rol contre emploi va avea de dus la bun sfârșit Anca Țurcașiu, în postura rapper-ului american Jason Derulo, Theo Rose va fi nonconformista Jessie J, iar Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se vor transforma în Thomas Anders și Dieter Bohlen, componenții celui mai de succes grup german din toate timpurile, Modern Talking.

Care va fi cea mai bună transformare a ediției, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 12 martie, de la ora 20.00, numai la Te cunosc de undeva!'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare