; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alex Dima

Sâmbătă noapte, PRO TV transmite în direct Slujba de Înviere

25 April 2019

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:50, PRO TV va transmite în direct Slujba de Înviere. Alex Dima, corespondent special Știrile PRO TV, se va afla la Mănăstirea Antim din București, locul de unde va fi transmisă procesiunea și le va explica credincioșilor fiecare moment important al acestui eveniment.

 

'Este o bucurie pentru noi să le aducem în case vestea că Hristos a înviat celor care din diferite motive nu reușesc să ajungă la slujbă în noaptea Învierii. Pentru creștinii ortodocși este cea mai importantă noapte din an și de fiecare dată transmitem cu emoție acest moment în care vedem cel mai bine ce înseamnă să trăiești în comuniune și în comunitate. Vom lua lumină împreună și ne vom bucura!', a spus Alex Dima.

 

De Paște, la PRO TV, tu ești spectacolul, tu ești sărbătoarea!

 

De Paște, PRO TV aduce trei filme istorice despre Dumnezeu și sacrificiul suprem. În Sâmbăta Mare, Fiul lui Dumnezeu (10:00) spune povestea întregii vieți a lui Iisus, de la naștere, până la maturitate, crucificare și înviere. De la ora 20:00, Misterul înălțării aduce povestea biblică a Învierii, văzută prin ochii unui necredincios, iar Noe spune clasica legendă a lui Noe, cu Russell Crowe în rol principal, de la ora 22:00. Duminică, PRO TV a pregătit filme de sărbătoare pentru întreaga familie: Ferma lebedelor (duminică, 09:45), Herbie, mașinuța buclucașă (duminică, 11:45), În căutarea fericirii (duminică, 13:45) și G-Force: Salvatorii planetei (duminică, 16:15). Iar luni, Vorbește lumea și La Măruță continuă sărbătoarea cu ediții speciale.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare