; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_170914_TCDU6 Ed9_0213

Sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, este seara travestiurilor

07 November 2014

Sâmbătă, 8 noiembrie, de la ora 20.30, la Te cunosc de undeva!' va fi seara travestiurilor, pentru că toți cei opt concurenți își vor juca șansa interpretând câte un personaj în travesti.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_170914_TCDU6 Ed9_0213

Astfel, CRBL se va transforma într-o vedetă internațională colorată, Nicki Minaj, iar Jorge, cu toate dificultățile legate de sâni, va deveni pentru o seară… colega lui de la canapeaua concurenților, Anda Adam, și va interpreta hitul acesteia, Poate fata'.

Pepe va avea o misiune pe cât de grea, pe atât de frumoasă. Acoperit pe tot corpul cu o pulbere aurie și cu o perucă din lanțuri de aproape cinci kilograme pe cap, Pepe se va transforma în Dolores ORiordan, solista trupei The Cranberries. Anda Adam se va mișca pe ritmuri de bossanova și îl va imita pe magneticul Elvis Presley, cu piesa Bossa Nova Baby', iar Florin Ristei va îmbrăca un frumos costum popular, ca să fie Floarea Calotă. De asemenea, Lora va avea o sarcină extrem de dificilă, întrucât ea va trebui să-l imite pe Axl Rose, solistul trupei Guns N Roses, Rona Hartner va fi sâmbătă seara un star electrizant, Enrique Iglesias, iar Maria Buză va cânta și dansa în ploaie, precum Gene Kelly.

Momentul extraconcurs al galei va fi susținut tot în travesti de către concurenții de la Te cunosc de undeva!', căci Maria Buză, Rona Harter și Anda Adam se vor transforma în băieții de la Ro-mania și vor încinge jocul cu hitul Geaba lele'.

Invitata specială a serii va fi Alina Eremia, căreia liftul magic de la Te cunosc de undeva!'i-a pregătit spre interpretare un personaj legendar, Bonnie Tyler.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare