; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sorin si amna

Sâmbătă, la „Super Cireașa de pe tort” se gătește ca pe vremea lui Ceaușescu. Cine sunt vedetele invitate de Horia Vîrlan

28 April 2017

Sâmbătă, 29 aprilie, la Prima TV, de la ora 20.30, „Super Cireașa de pe tort' pregătește o ediție cu Sorin Brotnei (Akcent) și cântăreața Amna vs Giani Kiriță și Xonia, în care se va simți din plin nostalgia pentru vremurile comuniste, anunță postul tv.

Tema dată de Horia Vîrlan a fost mâncarea de dinainte de 1989, ceea ce i-a cam pus în dificultate pe cei patru. Astfel, s-a gătit șnițel de parizer, ouă umplute, papanași sau creveți vietnamezi, cam ceea ce punea românul pe masă în vremea de tristă amintire.

N-au prea trăit pe vremea tinereții mele așa că o să gătească preparate de atunci. Așa de poftă mi s-a făcut când am văzut cum mănâncă parizerul chiar la cumpărături, că am început să întreb dacă nu are cineva prin jurul meu măcar o bucățică de salam', a spus Horia Vîrlan.

Sorin Brotnei și Amna au mâncat, chiar în magazin, la cumpărături, parizer cu omega 3 și antioxidanți', în timp ce Giani Kiriță și Xonia au dat search pe Google pentru a afla ce sunt creveții vietnamezi.

Ca să câștigăm, vom juca un 4-4-2 avansat. Xonia în față și eu în spatele ei. Deci, Xonia va fi atacant și eu voi fi fundaș', a spus Giani Kiriță.    

Cum s-au distrat vedetele, ce a gătit fiecare echipă și cine a ieșit învingător din competiție vedeți sâmbătă, în emisiunea „Super Cireașa de pe tort', la ora 20.30, la Prima TV într-o ediție cu mâncare gătită exact ca pe vremea lui Ceaușescu. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare