; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

12011309_951923588179980_8146289118975407838_n

Sâmbătă, e „Deschis la distracție”

16 October 2015

Sâmbătă, 17 octombrie, în noua ediție a show-ului „Deschis la distracție', faimosul burlac Bogdan Vlădău și colegul său Raul Popa au parte de o surpriză de proporții din partea prezentatorului Vlad Baba.

[Not a valid template]

Provocarea lansată de acesta constă într-o probă mai atipică: concurenții trebuie să desfacă sutiene cât mai multe, în doar 60 de secunde. După o demonstrație de îndemânare a câtorva pensionari, vine și rândul lui Bogdan Vlădău și Raul Popa să demonstreze de ce sunt în stare. Doar că, în loc să desfacă sutiene, sunt supuși la proba „băsmăluței'. Cei doi trebuie să pună basmale pe cap unor… bunicuțe.

„Când Bogdan și Raul au văzut că în loc de domnișoare, au intrat în platou bunicuțele, că în loc de sutiene, erau nevoiți să pună basmăluțe, au făcut ochii cât cepele! Momentul cel mai tare a fost atunci când Bogdan Vlădău a fost sărutat de o focoasă… bunicuță. Cred că i-a plăcut', a spus Vlad Baba, amfitrionul show-ului.

Cum se vor descurca cei doi burlaci la probă și care va fi reacția bunicuțelor, veți putea afla sâmbătă, de la ora 11.30, într-o nouă ediție a emisiunii „Deschis la distracție', la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare