; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TCDU 13 editia 14 (4)

Sâmbătă au fost alese vedetele finaliste ale show-ului „Te cunosc de undeva!”. Află despre cine este vorba!

10 December 2018

Show-ul Te cunosc de undeva!' și-a desemnat sâmbătă seara finaliștii celui de-al 13-lea sezon al transformărilor. La finalul unei seri magice, dedicate în exclusivitate Regelui muzicii pop – Michael Jackson și în urma punctelor acordate de jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, dar și de concurenții de la canapea, s-au ales cei cinci finaliști ai show-ului prezentat de Alina Puscas si Cosmin Selesi: duetul Ana Baniciu și Raluka, Romică Țociu, Connect-R, Mihai Trăistariu și Barbara Isasi, solista trupei Mandinga.

Ediția-tribut Michael Jackson a show-ului Te cunosc de undeva!', care a marcat o premieră absolută în istoria transformărilor, căci toți concurenții l-au imitat pe Regele muzicii pop, cu hit-uri din diferite perioade ale carierei sale fabuloase, a avut și o câștigătoare: Barbara Isasi. Transformarea ei în Michael Jackson, cu piesa “Bad”, a fost aleasă cea mai reușită a acestei seri speciale.

Sâmbăta viitoare, în marea finală, Ana Baniciu și Raluka, Romică Țociu, Connect-R, Mihai Trăistariu și Barbara Isasi vor susține cinci momente speciale, din musicaluri celebre, în urma cărora se va alege câștigătorul celui de-al 13-lea sezon. Colegii lor nefinaliști, Carmen Rădulescu, Alexandra Velniciuc, Alin Gheorghișan și Jean de la Craiova vor cânta și ei în seara finalei, în cadrul unor momente extraconcurs, alãturi de invitati speciali, și apoi, alături de jurații show-ului, le vor acorda puncte colegilor finaliști.

Cine va castiga cel de-al 13-lea sezon al show-ului transformarilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sambata, 15 decembrie, de la ora 20.00, in marea finala “Te cunosc de undeva!”.

   

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare