; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_copyright Gabriela Arsenie Antena1_120616_Fantastic Show ED1_0172

Sâmbătă, Antena 1 difuzează prima ediție “FANtastic Show”

28 June 2016

Sâmbătă, 2 iulie, de la ora 20.00, la Antena 1, prima ediție a emisiunii FANtastic Show', prezentată de Florin Ristei, îi va aduce față în față în postura de rivali și căpitani de echipă pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Echipele celor doi prieteni, formate din câte doi artiști, se vor întrece pe parcursul a 11 probe, una mai distractivă decât alta.

[Not a valid template]

În prima ediție a show-ului, echipa roșie, condusă de Andrei Ștefănescu, va fi formată din Cezar Ouatu și actrița Anca Dinicu, pe când cea verde, al cărei căpitan este Liviu Vârciu, îi va avea în componență pe Maria Buză și CRBL. Iar Duetul popular', Traduceri muzicale', Karaoke cu… cuvinte', Paharele cu masa rotundă', Alfabetul' sau Ruleta imitatorilor' vor fi câteva dintre probele care îi vor pune la treabă pe cei șase fantastici din platou.

Show-ul va avea și un juriu, format din cinci membri din public, care vor aprecia la plăcere' anumite probe pe care cele două echipe le vor avea de trecut. Special guest star-ul ediției va fi Oana Sîrbu, care va participa alături de câte un membru al fiecărei echipe la una dintre probe. Despre ce va fi vorba, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă seara.

Mă bucur că îl voi avea din nou alături pe bunul meu prieten Andrei Ștefănescu și că o să-mi întâlnesc mai vechii și mai noii colegi care vor veni alături de noi să ne distrăm în acest nou proiect', spune Liviu Vârciu. Noi ne-am distrat foarte mult la filmări și sunt convins că și telespectatorii o vor face din fața micilor ecrane. Le va plăcea cu siguranță acest format nou, fresh și distractiv. Iar eu mă bucur foarte mult că sunt din nou pe platouri cu Liviu Vârciu și că, de data asta, va trebui să ne și războim'', adaugă Andrei Ștefănescu.

De ce telespectatorii Antenei 1 nu trebuie să rateze acest show, spune prezentatorul Florin Ristei: În primul rând, ca să vadă dacă mă fac de râs sau nu (râde)… Apoi, pentru că este un show în care se râde foarte mult. Eu, unul, râd foarte mult aici. Ne distrăm în platou cu artiștii și sper ca și cei de acasă să petreacă zeci de minute alături de noi, „lipiți' de televizor'.

Care dintre cele două tabere va câștiga trofeul primei ediții FANtastic Show', telespectatorii vor vedea sâmbătă, 2 iulie, de la ora 20.00, numai la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare