; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sam Worthington nu se grăbeşte să se însoare

26 March 2010

Starul din filmul Avatar', Sam Worthington (33 de ani), are o relaţie de doi ani cu Natalie Mark însă spune că nu se grăbeşte să ajungă prea repede în faţa altarului, anunţă showbizspy.com.

Nu ne grăbim, ne bucurăm de moment', a spus el. Mai mult, actorul spune că iubita lui nu are nimic împotriva celebrităţii pe care dobândit-o odată cu pelicula Avatar'. Nu a vrut să aibă o astfel de viaţă, dar se descurcă bine', a spus el despre Natalie.

De când cu nebunia Avatar', Sam nu şi-a schimbat stilul de viaţă, ba din contră, el a renunţat la maşina sa şi a decis să se plimbe prin Los Angeles cu bicicleta pe care i-a făcut-o cadou un prieten. Merg pe străzi exact ca în filmul Vrăjitorul din Oz' cu o bicicletă care are un coşuleţ în faţă. Este amuzant. Din păcate, nu sunt un bun ciclist, aşa că, deseori cad', a zis el.

Actorul de origine australiană poate fi văzut pe marile ecrane din România începând cu 16 aprilie în filmul de aventuri Înfruntarea titanilor' unde interpretează rolul personajului mitologic Perseu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare