; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sam Worthington este confundat cu Zach Galifianakis

30 September 2011

Sam Worthington (35 de ani) (foto dreapta) spune că este adesea confundat cu colegul lui de breaslă, Zach Galifianakis (41 de ani) (foto stânga), de când şi-a lăsat barba să crească, anunţă femalefirst.co.uk.

„Acum sunt recunoscut mai des, pentru că am barbă şi oamenii mă confundă cu Zach Galifianakis. Vin la mine şi-mi spun că le-a plăcut <>'.

Am reuşit mereu să trec neobservat. Chiar şi pe vremea când eram cunoscut în Australia reuşeam să ies în oraş', a spus starul din „Avatar' (2009).

Sam Worthington s-a despărţit de fosta lui iubită, stilista Natalie Marks, la începutul anului şi spune că nu-şi foloseşte faima pentru a cunoaşte femei, însă prietenii lui nu sunt la fel de scrupuloşi.

„Prietenii mei îmi exploatează faima', se plânge actorul.

Sam Worthington a jucat în zece filme în ultimii patru ani, iar acum este gata să se bucure de succesul obţinut şi să se relaxeze.

„La asta visez; să stau pe o plajă fără să fac nimic, să-mi plimb câinele – am o corciutră de King Charles spaniel cu Bijon pe care-l cheamă Bacon – şi să mă gândesc la ce vreau să fac'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare