; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jamie Dornan, Dakota Johnson, Sam Taylor Johnson

Sam Taylor-Johnson a părăsit oficial franciza «Fifty Shades Of Grey»

26 March 2015

Englezoaica de 48 de ani, care a regizat prima parte a filmului «Fifty Shades Of Grey», nu se va mai ocupa și de celelalte două pelicule bazate pe romanul erotic scris de E. L. James.

Jamie Dornan, Dakota Johnson, Sam Taylor-Johnson

„Să regizez «Fifty Shades Of Grey» a fost o călătorie intensă și incredibilă, pentru care sunt extrem de recunoscătoare. Trebuie să le mulțumesc celor de la Universal pentru asta. Am legat relații durabile de prietenie cu membrii distribuției, producătorii și cu întreaga echipă, dar mai ales cu Dakota și Jamie.', a declarat Sam Taylor-Johnson, citată de deadline.com. „Deși eu nu mă voi mai ocupa de regia viitoarelor filme, îi doresc succes oricui va prelua această sarcină', a continuat regizoarea.

Zvonuri au existat…

În urmă cu câteva săptămâni, cam în aceeași perioadă în care se zvonea că Jamie Dornan vrea și el să plece din franciză, s-a scris și despre dorința lui Sam Taylor-Johnson de a renunța la drepturile regizorale pentru viitoarele părți ale peliculei. De vină ar fi fost, spuneau atunci surse citate de Daily Mail, discuțiile pe care le-ar fi avut cu scriitoarea E.L. James, autoarea trilogiei „50 Shades of Grey'.

„Sam nu mai vrea să se ocupe de următoarele părţi. Cei de la Universal ştiu bine această situaţie şi o înţeleg', a declarat recent un apropiat al regizoarei. „Relaţia ei cu Erika (autoarea cărților) a devenit toxică.'

Motivul principal pentru care cele două s-au tot certat sunt scenele de sex din film. Taylor-Johnson a dorit să pună accentul şi pe povestea dintre cei doi, iar E. L. James a insistat să fie adăugate mai multe scene cu sex.

Sam Taylor-Johnson şi-a făcut debutul regizoral în 2009, cu pelicula John Lennon: Începutul unei legende'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare