Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sam Asghari, primele declarații după ce a anunțat divorțul de Britney Spears. „Pare ridicol”

Sam Asghari, primele declarații după ce a anunțat divorțul de Britney Spears. „Pare ridicol”

de Redactia Tvmania

Știrea momentului în lumea showbizului! După un an de la căsătoria lor, Britney Spears și Sam Asghari divorțează.

Antrenorul de fitness este cel care a inițiat procedurile de divorț față de superstarul pop, făcând anunțul miercuri, doar câteva ore după ce au început să circule zvonuri privind sfârșitul relației lor. Potrivit informațiilor de la TMZ, Asghari a menționat „diferențe ireconciliabile” ca motiv pentru divorț și a cerut, de asemenea, o pensie alimentară și acoperirea cheltuielilor pentru avocați. În documentele oficiale, data oficială a despărțirii a fost trecută ca fiind 28 iulie.

Sam Asghari, primele declarații după divorțul de Britney Spears

În timp ce Britney Spears nu a comentat încă despre această situație, Sam Asghari a ales să-și exprime părerea prin intermediul contului său de Instagram.

„După 6 ani de dragoste și angajament unul față de celălalt, eu și soția mea am decis să punem stop călătoriei noastre împreună. Vom păstra mereu dragostea și respectul pe care le avem unul față de celălalt și mereu îi doresc ce este mai bun. Tâmpenii se mai întâmplă. A solicita dreptul la intimitate pare ridicol, așa că voi cere tuturor, inclusiv presei, să fie amabili și chibzuiți,” a scris acesta pe InstaStory.

Și reprezentantul oficial al lui Asghari a vorbit despre despărțirea actorului de celebra cântăreață.

„Există multe declarații care susțin că Sam vrea să conteste contractul prenupțial și amenință să dea publicității unele videouri cu fosta lui soție. Aceste zvonuri sunt false, nu există intenții negative la adresa ei și niciodată nu vor fi. Sam a susținut-o mereu și o va face în continuare”, a declarat acesta.

De ce divorțează Sam Asghari și Britney Spears

Cu toate acestea, există informații suplimentare de la surse multiple, citate de TMZ, care indică faptul că în documentele de divorț, actorul a făcut declarații cu privire la presupusa infidelitate și agresiune din partea lui Britney. Asghari afirmă că în timp ce dormea, a fost agresat fizic de către cântăreață, rezultând un ochi vânăt. De asemenea, se spune că aceasta ar fi cerut să fie filmată în timp ce era dezbrăcată și că ar fi avut o aventură cu un angajat din propria lor casă.

Zvonurile despre despărțirea lui Asghari, în vârstă de 29 de ani, și Spears, în vârstă de 41 de ani, au circulat de ceva vreme, pe fondul unor relatări că cei doi ar fi trăit separat pentru o perioadă de timp.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton