Homepage  / Vedete străine

Sam Asghari, despre viața lui după divorțul de Britney Spears. „Îmi place să apreciez trecutul”

Sam Asghari, despre viața lui după divorțul de Britney Spears. „Îmi place să apreciez trecutul”
11

de Roxana Mirea,

Britney Spears și Sam Asghari s-au despărțit după doar un an de mariaj. Recent, fostul soț al artistei a vorbit despre viața lui de burlac de după divorț și a explicat de ce nu își dorește o relație cu o altă femeie în acest moment.  

Sam Asghari, după divorțul de Britney Spears 

Căsătoria lui Sam Asghari cu Britney Spears i-a dat o lecție „crudă”, spune el. Într-un interviu pentru Us Weekly, Asghari a vorbit despre cum a fost viața de burlac de când a cerut divorțul de Spears după un an de căsătorie. Cei doi s-au căsătorit în California, în iunie 2022, la aproape șase ani după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare al videoclipului ei din 2016 pentru „Slumber Party”. Divorțul lor a fost soluționat în luna mai. În timp ce merge mai departe, Sam Asghari se uită înapoi la lecțiile pe care le-a învățat din relația lor. 

„Când ești într-o relație sau în orice experiență majoră din viața ta, înveți atât de multe”, a declarat Asghari, în vârstă de 30 de ani, despre căsnicia sa cu Spears, în vârstă de 42 de ani. „Este cu siguranță ceva ce am învățat atât de mult din trecut, și asta este ceva care a fost un curs intensiv de colegiu despre cât de cruzi pot fi unii oameni de la Hollywood.” 

Eu sărbătoresc doar trecutul”, a explicat el. „Întotdeauna îmi place să apreciez trecutul, să sărbătoresc trecutul și asta este doar o mare parte din mine. Întotdeauna voi fi acest tip de persoană.” 

„Sunt aici și am venit dintr-o țară diferită, și trăiesc un vis american, iar eu voi aprecia întotdeauna acest lucru. [A fost] cel mai mare moment din viața mea, așa că este ceva de care mă voi bucura mereu, și am câștigat deja”, a continuat Asghari, care provine din Iran. „Orice se va întâmpla în viitor va fi o binecuvântare și întotdeauna voi aprecia aceste momente.” 

The 2019 Daytime Beauty AwardsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Fostul soț al luo Britney Spears nu își dorește o nouă iubită 

În ceea ce privește o nouă iubită, fostul soț a lui Britney Spears a spus că se concentrează pe carieră și își tratează câinele ca pe o regină.   

În momentul de față, mă întâlnesc cu o fată foarte pretențioasă și, știi, trebuie să-i fac unghiile, să o duc în parcul de câini, să-i dau mâncare bună și să-i dau dulciuri foarte bune. Pe asta mă concentrez în acest moment”, a glumit Asghari despre cățelul său. „Iar [o] carieră este ceva care necesită 100% din timpul meu, iar eu chiar depun tot acest efort și îmi concentrez toată gândirea pe actorie… [și] pe cariera de producător.” 

El a adăugat: „Obiectivele mele sunt întotdeauna opusul personalității mele. Asta va necesita o mulțime de timp, așa că nu mă concentrez cu adevărat pe [întâlniri] în acest moment.” 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton