; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Salvator la indigo

19 October 2009

Filmul “Surogate” are la baza o banda desenata si il pune pe Bruce Willis in eterna situatie a politistului destept-foc, care devine erou fara sa vrea.

De la “Greu de ucis 4” incoace, Bruce Willis n-a mai impresionat prin nici un film. Si chiar daca ne ofera cateva efecte speciale, o poveste cu ceva greutate si un protagonist care se trezeste pus in situatia de a salva lumea, “Surogate” nu este marea revenire a actorului.

Filmul e interesant doar in prima sa jumatate si e bine pigmentat de drama personala a lui Greer, dar ansamblul lasa de dorit.

Actiunea are loc in viitor, cand 98% din populatia planetei traieste prin intermediul unor roboti-surogat (versiuni perfecte ale propriei persoane), rata criminalitatii a scazut dramatic si doar cateva comunitati izolate nu folosesc acesti roboti. Viitorul umanitatii este pus in pericol atunci cand fiul celui care a inventat surogatele – Lionel Canter (James Cromwell) – este gasit mort, dupa ce robotul lui e distrus cu o arma speciala. Agentul Tom Greer (Bruce Willis) investigheaza crima si e nevoit sa renunte la securitatea pe care i-o ofera surogatul si sa lupte cu vinovatul fata in fata.

de Monica Popescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare