; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elena Lasconi   Stirile PRO TV

„Salvați copiii României”, o campanie despre copiii flămânzi, munciți și abandonați, la Știrile PRO TV

19 April 2019

Luni, 22 aprilie, la Știrile PRO TV de la ora 19:00, începe campania 'Salvați copiii României'. Elena Lasconi aduce în prim-plan o realitate dureroasă: aproape jumătate dintre copiii din România sunt în risc de sărăcie și excluziune socială.

 

Avem cei mai mulți minori săraci din Uniunea Europeană. Un copil din zece adoarme flămând, iar dezastrul este adâncit de lipsa de educație. Suntem pe locul trei în ceea ce privește abandonul școlar: aproape 270.000 de copii între 7 și 17 ani nu figurează în evidențe, iar 30.000 de elevi renunță anual la școală.

Timp de o săptămână, Știrile PRO TV prezintă o serie de reportaje cu poveștile de viață ale acestor copii. Tineri care au abandonat școala, orfani, mame minore care trăiesc în condiții extrem de grele.

 

'Poveștile de viață pe care o să le vedeți în Săptămâna Mare, la Știrile PRO TV, de la ora 19:00, o să vă urmărească multă vreme. Până la urmă, cu toată mâhnirea care ne încearcă, trebuie să fim conștienți că și aceasta este România reală, nu doar cea din bula virtuală a fiecăruia dintre noi și nicidecum ceea ce ni se promite. E o Românie în care copiii nu mai cred în noroc. E o mostră vie a unei țări pline de ură, de discriminare, de sărăcie, de foamete, de drame nerostite. Și pe care noi, cei care o iubim, încercăm să o aducem pe calea cea mai bună', spune Elena Lasconi despre campania care începe luni, 22 aprilie, la Știrile PRO TV.

Flămânzi, munciți, abandonați. Cum am ajuns aici? Ce am greșit? Cine-i vinovat? Întrebările mai pot aștepta, copiii nu. 'Salvați copiii României', o campanie de Elena Lasconi, la Știrile PRO TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare