; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Salvador Sobral

Salvador Sobral, câștigătorul Eurovision 2017, a fost conectat la o inimă artificială

27 October 2017

Salvador Sobral (27 de ani), reprezentantul Portugaliei la Eurovision și câștigătorul ediției 2017, a fost conectat de medici la o inimă artificială. Starea de sănătate a artistului rămâne extrem de delicată, conectarea la o inimă artificială fiind o soluție temporară până la un eventual transplant de cord, relatează publicația spaniolă „El Pais'.

Prin această variantă lui Salvador i se garantează un flux normal al sângelui, având în vedere că inima sa nu mai putea face față. Potrivit ziarului local portughez Correio da Manha, inima artificială fiind adusă din Statele Unite.  

Internat în urmă cu o lună, se pare că starea de sănătate a artistului s-a îmbunătățit după conectarea la inima artificială. Medicii au specificat că agenda prea încărcată l-au adus mai repede în spital pe Salvador.

Triumful la concursul Eurovision i-au adus în agendă diverse concerte și evenimente de promovare, fapt ce i-a slăbit foarte mult inima. De altfel, în timpul concursului acesta a făcut public faptul că din cauza condiției sale de sănătate va fi nevoit să ia o pauză în cariera sa muzicală.

Acest lucru l-a adus pe Salvador Sobral la decizia de a organiza un concert de despărțire la începutul lunii septembrie. Evenimentul a fost unul extrem de emoționant artistul nereușind să își mai stăpânească lacrimile, în timp ce în aer au fost aruncate sute de baloane albe în formă de inimă.

Câștigătorului concursului Eurovision 2017, cu piesa „Amar pelos dois', nu a știut dacă acel moment va fi un concert pentru a lua o pauză în carieră, sau mai rău, un concert de adio.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare