Homepage  / Vedete străine

Salman Khan, în centrul unui scandal de proporții. Fosta iubită a actorului îi aduce acuzații grave

Salman Khan, în centrul unui scandal de proporții. Fosta iubită a actorului îi aduce acuzații grave
11

de Cristina Țapu,

Salman Khan se află în centrul unui scandal de proporții la Bollywood. Iulia Vântur și Salman Khan sunt împreună de zece ani. Înainte de a o întâlni pe româncă, actorul a avut o relație cu Aishwarya Rai Bachchan, care, recent, l-a acuzat de infidelitate și nu doar atât. Iată detaliile!

Salman Khan, în centrul unui scandal de proporții

Salman Khan și Aishwarya Rai Bachchan s-au întâlnit în 1999, în timpul filmărilor pentru „Hum Dil De Chuke Sanam”. Relația lor a fost descrisă de presa indiană ca fiind toxică, iar acuzațiile recente de infidelitate și violență la adresa lui Salman Khan par să confirme zvonurile care au circulat luni întregi în presa din India.

Problemele lui Salman Khan cu alcoolul au deteriorat relația dintre ei, ducând în cele din urmă la despărțire. Actrița indiană afirmă că situația a devenit insuportabilă, deoarece iubitul actual al Iuliei Vântur nu doar că îi vorbea urât, dar era violent cu ea și din punct de vedere fizic.

​„Capitolul Salman Khan a fost un coșmar în viața mea și îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că totul s-a încheiat. Am fost alături de el mereu. Am îndurat alcoolismul lui, comportamentul nepotrivit și multe faze rele. Am ajuns la capătul abuzului, infidelității și purtării sale nedemne”, declara actrița.

Iulia Vântur are doar cuvinte de laudă la adresa lui Salman Khan

Iulia Vântur este cea care l-a cucerit pe actorul indian în urmă cu aproximativ un deceniu. Deși povestea lor de dragoste pare una solidă, cei doi nu au planuri de nuntă. Fosta prezentatoare are doar cuvinte de laudă la adresa iubitului său, pe care-l compară cu o stea strălucitoare, deși recunoaște că viața alături de acesta nu este tocmai simplă.

Red carpet screening of the upcoming film ‘Farrey’ in Mumbai – 22 Nov 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, în timp ce ești înconjurată de o aură atât de mare, precum o are el„, a povestit Iulia Vântur. „El trăiește pentru munca sa, cufundându-se pe deplin nu numai în propriul rol, ci și în întreaga echipă și întregul proces„, a declarat partenera de viață a lui Salman, conform Revistei Viva!

În cursul anului trecut, Salman Khan a acordat un interviu pentru India TV. În cadrul acestuia, artistul a fost întrebat despre căsătoria cu Iulia Vântur, iar răspunsul său a fost cât se poate de clar. Artistul a recunoscut că, de-a lungul vremii, a fost înconjurat de femei frumoase care i-au fost alături, însă relațiile nu au ajuns niciodată la nivelul următor din cauza sa.

Actorul are și o explicație pentru motivul care a stat la baza deciziilor femeilor iubite de a pune capăt relației pe care au avut-o cu el.

„Niciuna dintre ele nu a avut vreo vină. Este doar vina mea. Probabil a fost un fel de teamă în mintea lor că s-ar putea să nu fiu în stare să le ofer fericire în viață. Sunt sigur că sunt cu toate fericite oriunde s-ar afla.”, a concluzionat artistul.

Sursă foto: Instagram – Hepta – Profimedia

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton