Homepage  / Vedete străine

Salma Hayek, senzațională în costum de baie la 57 de ani. Ce imagini a publicat de ziua ei

Salma Hayek, senzațională în costum de baie la 57 de ani. Ce imagini a publicat de ziua ei

de Roxana Mirea,

Salma Hayek a împlinit frumoasa vârstă de 57 de ani și pare că a descoperit elixirul tinereții fără bâtrânețe. Cu ocazia aniversării ei, celebra actriță a publicat o serie de imagini incendiare, în care apare îmbrăcată într-un costum de baie minuscul.  

Salma Hayek, superbă în costum de baie la 57 de ani 

În cinstea celei de-a 57-a aniversări, Salma Hayek a bucurat internetul cu câteva fotografii în bikini. Actrița din „Magic Mike’s Last Dance” a intrat sâmbătă pe Instagram pentru a sărbători ziua ei de naștere și pentru a împărtăși câteva fotografii sexy de pe plajă. 

Sunt atât de fericită că sunt în viață și profund recunoscătoare pentru toate binecuvântările!!!! Familia mea iubită, prietenii mei prețioși, sănătatea mea, munca mea care mă face să merg mai departe, echipa mea care îmi dă putere, relația mea cu animalele și natura și dragostea tuturor fanilor mei loiali. La mulți ani la 57 de ani pentru mine!!!” a scris ea. 

Alături de acest mesaj, actrița a publicat o serie de imagini, în care apare îmbrăcată într-un costum de baie roșu, din două piese. În prima fotografie, sărbătorita pozează în costum de baie și poartă o pălărie de paie supradimensionată și ochelari de soare, în timp ce privește la cameră. 

În alte fotografii, Hayek își expune întreaga siluetă în costum, în timp ce se plimbă pe plajă.

Salma Hayek, mesaj pentru fani de ziua ei

Duminică, când a fost ziua ei oficială de naștere, 2 septembrie, Hayek le-a mulțumit celor care o urmăresc. 

Mulțumesc pentru toată dragostea transmisă de ziua mea de naștere”, a scris vedeta lângă o fotografie în care apare la masă pregătindu-se să sufle în lumânarea de pe tort. 

Hayek este căsătorită cu omul de afaceri François-Henri Pinault. Împreună, au o fiică de 15 ani, Valentina.  

Actrița nu a fost timidă când a venit vorba despre procesul de îmbătrânire. În luna iunie, Hayek le-a oferit celor peste 26 de milioane de urmăritori ai săi o privire rară asupra firelor sale de păr grizonate. „Eu trezindu-mă și numărând câte fire albe și câte riduri au dat buzna la petrecere în această dimineață”, a scris Salma Hayek pe Instagram. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton