Homepage  / Cinema / Vedete străine

Salma Hayek se alătură distribuției din seria „Magic Mike”. Pe cine înlocuiește actrița

Salma Hayek se alătură distribuției din seria „Magic Mike”. Pe cine înlocuiește actrița
8

de Cătălina Matei,

La cei 55 de ani săi, actrița de origine mexicană este într-o formă excelentă, nu doar din punct de vedere fizic. Ci și pe plan profesional. Astfel, Salma Hayek se alătură distribuției noului film al lui Channing Tatum din seria „Magic Mike”, înlocuind-o în rolul principal feminin pe Thandiwe Newton.

Anunțul a fost făcut de un un purtător de cuvânt al studioului pentru cei de la Variety: „Thandiwe Newton a luat decizia dificilă să renunțe la producția Magic Mike’s Last Dance de la Warner Bros. Pictures pentru a se ocupa de niște probleme de familie”.

Producția este realizată exclusiv pentru HBO Max. Reid Carolin, cel care a scris primele două filme, se întoarce ca scenarist. În același timp, regizorul original al filmului, Steven Soderbergh, a revenit și el la cârma lungmetrajului. Producția tocmai a început în Marea Britanie. Regizorul „Magic Mike XXL” Gregory Jacobs este producător împreună cu Carolin, Nick Wechsler și Peter Kiernan.

Channing Tatum și Reid Carolin au declarat într-un interviu, la începutul acestui an, că rolul principal feminin va fi crucial pentru intriga sequelului.

Primele două filme „Magic Mike” au avut încasări de aproape 300 de milioane de dolari la box office-ul mondial și au dat naștere unei francize de spectacole live care joacă în orașe precum Londra, Las Vegas, Berlin, dar și în Australia.

Fără inhibiții: Salma își afișează formele în costume de baie senzuale

Pe 2 septembrie, Salma Hayek Pinault va împlini 56 de ani, iar actrița arată spectaculos în costum de baie și nu este dispusă să ascundă acest lucru. Cel puțin așa reies edin postările sale de pe Instagram, unde publică deseori fotografii cu ea de pe plajă.

„Poți să fii tare la orice vârstă. Poți să te ții pe picioarele tale la orice vârstă. Poți să visezi la orice vârstă. Poți să fii romantic la orice vârstă”, a sps Salma când a fost invitată în la „Red Table Talk.

„Avem dreptul să fim iubite pentru cine suntem, în locul în care suntem”, a continuat Hayek. „Nu suntem aici doar să facem copii, doar să le dăm urmași bărbaților. Nu suntem aici doar ca să îi servim pe toți iar când copiii pleacă… e aproape ca și cum atunci când ovulele expiră, îți expiră și ție timpul ca femeie.”

„E o neînțelegere care tot continuă de secole întregi”, a mai spus actrița.

Mai mult, Salma Hayek a negat zvonurile potrivit cărora și-ar fi mărit sânii, explicând cum sânii săi au crescut din cauza menopauzei.

„Mulți spun că mi-am pus implanturi la sâni. Nu-i învinovățesc, sânii mei chiar erau mai mici, dar pur și simplu au continuat să crească, cu multe, multe mărimi în plus, iar spatele meu chiar a avut și are de suferit”.

Salma Hayek, fără inhibiții în costume de baie senzuale. Actrița spune de ce i-au crescut atât de mult sâniiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton