; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Salma Hayek plânge la meciurile de fotbal

27 September 2012

Actriţa de origine mexicană este pasionata de fotbal şi trece prin toată gama de emoţii în timpul meciurilor, anunţă femalefirst.co.uk.

„Îmi place să mă delectez cu un meci bun de fotbal. Ador acest sport. Aprinde flacară mea lăuntrică. Devin foarte pasionată şi, în acelaşi timp, foarte emoţională din cauza asta. Sunt o tipă dură, dar fotbalul este unul dintre puţinele lucruri care mă fac să plâng', a spus Salma.

Salma Hayek (46 de ani) recunoaşte că obişnuia să-i înjure pe arbitri pe stadion, dar a renunţat la acest obicei de când s-a mutat în Franţa.

„Ţip la arbitri dacă mă uit la televizor, dar când mergem la meciuri nu fac asta, pentru că francezii sunt foarte liniştiţi. Am văzut poze cu mine pe internet şi toată lumea râdea de mine. Aşa că încerc să nu-mi mişc nici un muşchi când merg pe stadion.

Prefer să urmăresc meciurile acasă, unde pot să-mi beau berea, să stau în pijamale şi să-i insult pe arbitri în spaniolă, engleză şi, dacă este necesar, în franceză', a glumit actriţa.

Salma Hayek s-a căsătorit cu omul de afaceri francez Francois-Henri Pinault (50 de ani) în 2009, iar cuplul are o fetiţă, Valentina (5 ani).

Actriţa spunea că unul dintre trucurile ei de frumuseţe este să nu se spele pe faţă dimineaţa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare