; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Salma Hayek nu mai călătoreşte în spaţiu de dragul copilului

20 May 2010

Salma Hayek (43 de ani) a cheltuit 200 de mii de dolari pentru a rezerva un loc în nava care o să transporte primii turişti în spaţiu, dar a renuntat la visul ei, pentru că nu crede că acesta este un lucru pe care un părinte responsabil l-ar face, anunţă celebritywonder.com.

„Am rezervat un loc la bordul navei produse de compania Virgin Galactic. Dar am rămas gravidă. Acum sunt mamă şi nu o să mă mai duc în spaţiu', a spus vedeta din „Întreabă praful' (2006).

Actriţa se plânge că a renunţat la mai multe dintre lucrurile favorite după ce a născut-o pe micuţa Valentina (2 ani), al cărei tată este omul de afaceri francez Francois-Henri Pinault.

„Îmi plăcea să fac scufundări, mai ales în locurile pline cu rechini. S-a terminat cu rechinii. Copilul este pe primul loc acum, iar eu sunt pe poziţia a doua, sau a treia', a explicat ea.

Salma Hayek spune că mai găseşte totuşi timp pentru a avea grijă de ea: „Trebuie să păstrezi un echilibru în viaţă şi, chiar dacă copilul şi soţul sunt importanţi, trebuie să găseşti timp pentru a avea grijă de tine'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare