Homepage  / Vedete străine

Salma Hayek, vacanță în Ibiza. Actrița a renunțat complet la machiaj și s-a fotografiat în costum de baie. Cum au reacționat fanii

Salma Hayek, vacanță în Ibiza. Actrița a renunțat complet la machiaj și s-a fotografiat în costum de baie. Cum au reacționat fanii
13

de Cristina Țapu,

Salma Hayek, în vârstă de 57 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste. Salma este adepta frumuseții naturale și nu ezită să se afișeze pe paginiel rețelelor de socializare fără strop de machiaj. Aflată în vacanță, vedeta s-a fotografiat pe o ambarcațiune, purtând un costum de baie galben. Fanii au complimentat-o pentru modul în care arată și s-au întrecut în mesaje pozitive!

Salma Hayek s-a fotografiat în costum de baie

Salma Hayek se află în vacanță în Ibiza. Actrița de origine mexicană s-a fotografiat pe un iacht, purtând un costum de baie, care nu a lăsat foarte multe imaginației. În imaginile respective, fanii au putut observa că actrița și-a afișat firele albe de păr și chipul lipsit de machiaj. Deși a trecut de prima tinerețe, artista are o frumusețe incontestabilă. Fanii au complimentat-o pentru forma sa fizică și i-au transmis cele mai bune gânduri: „M-am îndrăgostit”, „Încă ești strălucitoare”, „Fierbinte”, au fost doar o parte dintre comentariile fanilor.

Salma 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Salma Hayek, actriță de talie mondială, producătoare și activistă, continuă să inspire și să impresioneze publicul din întreaga lume prin talentul ei remarcabil și dedicarea sa față de artă și activism. Născută pe 2 septembrie 1966 în Coatzacoalcos, Veracruz, Mexic, Hayek și-a câștigat faima în industria filmului prin interpretările sale memorabile și prezența sa carismatică pe ecran.

Cu o carieră cinematografică impresionantă care se întinde pe mai multe decenii, Salma Hayek a demonstrat o versatilitate remarcabilă, jucând într-o varietate de roluri care au evidențiat nu numai frumusețea ei fizică, ci și profunzimea și talentul său actoricesc. De la comedii romantice la drame intense și filme de acțiune, Hayek a impresionat publicul și criticii deopotrivă prin performanțele sale captivante.

Salma Hayek este căsătorită cu afaceristul François-Henri Pinault

Salma Hayek, una dintre cele mai talentate și carismatice actrițe de la Hollywood, este cunoscută nu doar pentru rolurile sale impresionante, ci și pentru viața personală fascinantă. Din 2009, ea este căsătorită cu François-Henri Pinault, un magnat francez al modei.

Vanity Fair Oscar PartyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 13

François-Henri Pinault este CEO-ul Kering, un conglomerat global de lux care deține branduri celebre precum Gucci, Saint Laurent, Balenciaga și Bottega Veneta. El este, de asemenea, președintele Groupe Artémis, compania care controlează casa de licitații Christie’s. Cu o avere estimată la miliarde de dolari, Pinault este un om de afaceri de succes, care a transformat Kering într-un lider global în industria modei și luxului.

În 2007, cei doi au anunțat că așteaptă un copil, iar în septembrie 2007, Salma a născut-o pe fiica lor, Valentina Paloma Pinault. După ce au devenit părinți, cuplul a decis să facă pasul cel mare și s-au căsătorit pe 14 februarie 2009, în cadrul unei ceremonii civile discrete la Paris. Ulterior, au organizat o a doua ceremonie fastuoasă în Veneția, la care au participat prieteni și membri ai familiei.

Salma și François-Henri Pinault sunt de asemenea, cunoscuți pentru activitatea lor filantropică. Pinault, prin intermediul fundației sale, a donat sume considerabile pentru restaurarea catedralei Notre-Dame după incendiul devastator din 2019. De asemenea, Salma este implicată activ în diverse cauze caritabile, inclusiv drepturile femeilor și protecția mediului.

Sursă foto: Instagram – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton