Homepage  / Vedete străine

Salma Hayek, dans senzual pe banda de alergare. Ce mesaj a avut pentru Shakira. „Nu încercați asta acasă”

Salma Hayek, dans senzual pe banda de alergare. Ce mesaj a avut pentru Shakira. „Nu încercați asta acasă”
8

de Roxana Mirea,

Salma Hayek a avut o surpriză neașteptată pentru Shakira chiar de ziua cântăreței. Actrița mexicană a executat un dans senzual chiar pe banda de alergare. Ea a recreat o parte din coregrafia piesei „Hips Don't Lie.” 

Salma Hayek, în pași de dans pe banda de alergare 

Salma Hayek nu are decât dragoste și admirație pentru Shakira. Actrița a sărbătorit ziua de naștere a legendarei cântărețe în cel mai bun mod cu putință, etalându-și mișcările de dans și distrându-se de minune recreând o parte din coregrafia piesei „Hips Don’t Lie.” 

Salma Hayek, în vârstă de 57 de ani, a distribuit un videoclip pe Instagram în timp ce se plimba și dansa pe banda de alergare de acasă. „Dacă nu aveți sânge latin sau arab, nu încercați asta acasă”, a scris ea, deoarece a vorbit anterior despre faptul că este mândră de moștenirea sa libaneză, la fel ca Shakira, care este de origine libaneză.  

La mulți ani Regina Shakira, ești o zeiță muzicală. Mulțumesc pentru muzica ta”, a mai scris actrița. Shakira a observat rapid omagiul adus de Salma de ziua ei de naștere și a împărtășit aprecierea ei pentru actriță. „Salma, ești uimitoare. Mândrie latină!!!!”, a comentat ea la postare, adăugând: „Te iubim.”

Salma Hayek, superbă în costum de baie la 57 de ani 

În cinstea celei de-a 57-a aniversări, care a avut loc pe 2 septembrie 2023, Salma Hayek a bucurat internetul cu câteva fotografii în bikini.

Sunt atât de fericită că sunt în viață și profund recunoscătoare pentru toate binecuvântările!!!! Familia mea iubită, prietenii mei prețioși, sănătatea mea, munca mea care mă face să merg mai departe, echipa mea care îmi dă putere, relația mea cu animalele și natura și dragostea tuturor fanilor mei loiali. La mulți ani la 57 de ani pentru mine!!!” a scris ea. 

The 2023 Met Gala Celebrating Karl Lagerfeld: A Line Of Beauty – NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Alături de acest mesaj, actrița a publicat o serie de imagini, în care apare îmbrăcată într-un costum de baie roșu, din două piese. În prima fotografie, sărbătorita pozează în costum de baie și poartă o pălărie de paie supradimensionată și ochelari de soare, în timp ce privește la cameră. 

În alte fotografii, Hayek își expune întreaga siluetă în costum, în timp ce se plimbă pe plajă.

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton