Homepage  / Vedete străine

Salma Hayek, apariție electrizantă pe scenă, la concertul Madonnei. Actrița s-a costumat în Frida Kahlo

Salma Hayek, apariție electrizantă pe scenă, la concertul Madonnei. Actrița s-a costumat în Frida Kahlo
13

de Cătălina Matei,

Fanii Madonnei care au participat la concertul artistei de vineri seara, din Mexico City, au avut parte de o surpriză de proporții. Pe scenă a urcat chiar Salma Hayek în timp ce artista interpreta celebra piesă „Vogue”.

Salma Hayek a făcut spectacol la concertul Madonnei

După ce Kylie Minogue și-a făcut apariția la unul dintre concertele Madonnei din cadrul turneului „Celebration”, iată că acum i-a venit rândul Salmei Hayek. Vineri, la reprezentația din Mexico City, actriţa mexicano-americană a urcat pe scenă când artista a interrpetat piesa „Vogue”. Cu părul împletit cu flori şi o fustă lungă, Salma Hayek a fost îmbrăcată precum celebra pictoriţă mexicană Frida Kahlo.

Mulţumesc mult, Madonna, pentru că mi-ai permis să fac parte din turneul tău Celebration. Această noapte de neuitat intră în geanta mea de comori preţioase”, a postat actriţa pe contul său de Instagram, acolo unde a publicat mai multe imagini și un video scurt din timpul concertului.

Madonna este o admiratoare a Fridei Kahlo, ea deținând mai multe tablouri semnate de celebra pictoriță, şi a visat o vreme să îi adapteze viaţa pe ecran. Salma Hayek a fost cea care a preluat în cele din urmă rolul artistei mexicane, în 2002, în filmul „Frida”, pe care l-a coprodus.

Vanity Fair Oscar PartyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Celebration Tour” al Madonnei, al cărui start a fost amânat din cauza spitalizării sale în iulie 2023, a început în 14 octombrie la O2 Arena din Londra. La Paris, în noiembrie, Madonna a susţinut patru concerte la Accor Arena. Cu acest turneu, artista reia cele mai cunoscute melodii ale sale şi cele mai importante momente ale carierei.

Salma Hayek, în formă maximă la 57 de ani

Salma Hayek, în vârstă de 57 de ani, a captivat atenția fanilor săi, cu câteva săptămâni în urmă, cu o fotografie îndrăzneață într-un costum de baie negru, realizată de propria sa fiică, Valentina Pinault, în vârstă de 16 ani.

Pe Instagram, celebra actriță și-a demonstrat încă o dată forma fizică de invidiat, pozând cu încredere pe plajă, într-o imagine surprinsă de fiica sa, Valentina. „Întotdeauna ajută să ai un fotograf în familie”, a scris Salma Hayek în descrierea postării.

Salma Hayek, actriță de talie mondială, producătoare și activistă, continuă să inspire și să impresioneze publicul din întreaga lume prin talentul ei remarcabil și dedicarea sa față de artă și activism. Născută pe 2 septembrie 1966 în Coatzacoalcos, Veracruz, Mexic, Hayek și-a câștigat faima în industria filmului prin interpretările sale memorabile și prezența sa carismatică pe ecran.

Foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton