Homepage  / Vedete străine

Salma Hayek a dezvăluit secretul frumuseții ei. „Soțul meu nu crede în asta”

Salma Hayek a dezvăluit secretul frumuseții ei. „Soțul meu nu crede în asta”
7

de Roxana Mirea,

Salma Hayek are 56 de ani, însă cu greu i-ar da cineva mai mult de 35 de ani. Actrița pare că a descoperit elixirul tinereții fără bătrânețe și a împărtășit, într-un interviu recent, care este secretul ei. 

Salma Hayek, secretul frumuseții ei 

În episodul de miercuri al podcastului Let’s Talk Off Camera, gazda Kelly Ripa a vorbit despre toate lucrurile legate de frumusețe și îmbătrânire cu Salma Hayek, starul din Magic Mike’s Last Dance, în vârstă de 56 de ani. În cele din urmă, a apărut temuta întrebare: „Ai folosit vreodată Botox?”

Hayek a răspuns rapid. „Fără botox!”, a spus vedeta nominalizată la Oscar. În timp ce actrița a dezvăluit că nu a primit niciodată obișnuitele injecții, Ripa, în vârstă de 52 de ani, i-a lăudat frumusețea. „Ești uimitoare”, a spus coprezentatoarea emisiunii Live with Kelly and Mark, potrivit People.

Știu ce este”, a explicat Hayek. „Din cauza multor lucruri din corpul meu și a chestiilor legate de sănătate, cumva am dezvoltat această meditație ciudată pe care continui să o evoluez. Pot să o fac ore întregi pentru că nu simt timpul și este atât de amuzant.” 

Forma de meditație a lui Hayek poate fi puțin diferită de cea a celui care ascultă zilnic zgomotul alb. „Este vorba de fapt de a simți energia”, a spus Hayek. „Se mișcă și dansează în interiorul tău, diferite sentimente și senzații. Așa că fac multe aparate de frecvență.” 

The 2023 Met Gala Celebrating Karl Lagerfeld: A Line Of Beauty – NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce s-ar întâmpla dacă Salma Hayek n-ar mai face meditație 

Deși majoritatea nu ar considera meditația un leac pentru îmbătrânire, Hayek insistă că aceasta funcționează. „Uneori, când o fac, oamenii îmi spun când ies din cameră: ‘Oh, Doamne! Din nou, arăți de 20 de ani’”, a spus ea. 

Hayek chiar a spus ce se va întâmpla dacă va înceta să mai mediteze. „Când nu o voi face pentru o perioadă de timp, ghiciți ce se va întâmpla?”, a spus ea. „Fața începe să pice și totul începe să pice.” 

Bineînțeles, singura persoană care nu i se va alătura lui Hayek în meditația ei anti-îmbătrânire este soțul ei, François-Henri Pinault. „Soțul meu nu crede în asta”, a recunoscut Hayek.   

Salma Hayek este cu siguranță una dintre cele care oferă sfaturi de frumusețe, după ce și-a detaliat recent procesul de acoperire a firelor de păr albe la Good Morning America. „Nu vedeți părul alb acum pentru că m-am dat cu rimel”, a proclamat Hayek. „Pentru că mi-e prea lene să-mi vopsesc părul, așa că fac așa și apoi fac așa”, a continuat ea, arătând publicului mișcarea de a-și pune rimel pe gene și părul care îi încadrează fața.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton