; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Game of Thrones Season 4

Salarii de 2 milioane de lire sterline pentru cinci dintre actorii serialului „Urzeala tronurilor”

28 April 2017

Conform presei engleze, cinci dintre actorii serialului „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones' și-au renegociat contractele pentru sezoanele 7 și 8.

În timp ce Daenerys Targaryen, Jon Snow și Cersei Lannister sunt cu gândul la Tronul de Fier, interpreții lor preferă conturile bancare. Cinci din actorii serialului de la HBO „Urzeala tronurilor', supranumiți „Big 5' („cei cinci mari', n.r.), și-ar fi renegociat contractele pentru sezoanele 7 și 8. Norocoșii sunt: Kit Harington (Jon Snow), Lena Headey (Cersei Lannister), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Peter Dinklage (Tyrion Lannister) și Emilia Clarke (Daenerys Targaryen).

Anul trecut, în noiembrie, se estimase că fiecare câștiga în jur de un milion de dolari, vreo 900.000 de euro, pe episod. Dar asta se pare că e deja o poveste trecută! După cum a aflat Daily Express, fiecare membru din clubul celor cinci va ajunge să încasese două milioane de lire sterline pentru fiecare episod! Adică un pic peste 2.356.000 de euro. E drept că o parte din bani vin și din veniturile conexe, cum ar fi un procent din redifuzări.

Dacă Daily Express a făcut bine calculele, cei cinci actori intră astfel în liga actorilor cei mai bine plătiți din istoria televiziunii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare