; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sakis Katsoulis, câștigător al show ului Survivor Grecia. Sportivul a pierdut pe teren, în fața lui Marius Crăciun

Sakis Katsoulis, câștigător al show-ului „Survivor Grecia”. Sportivul a pierdut pe teren, în fața lui Marius Crăciun

07 July 2021

Sakis Katsoulis a fost desemnat marele câștigător „Survivor Grecia'.  Un cunoscut fotbalist grec, Sakis a plecat acasă cu trofeul și cu un cec în valoare de 100.000 de euro, scrie libertatea.ro. Atunci când concurenții de la „Survivor România' au jucat cu cei mai buni din Grecia, Războinicul Marius Crăciun l-a învins pe teren pe Sakis.

Sakis Katsoulis i-a înfruntat de trei ori pe traseu pe concurenții români în meciurile internaționale din Republica Dominicană. Mai precis, el l-a invins de două ori pe Andrei Dascălu și a pierdut o dată în fața lui Marius Crăciun.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Sakis Katsoulis Fans (@sakiskatsoulis.fans)

Deși a făcut parte din echipa faimoșilor, Sakis a făcut pereche cu războinica Marialena, pe care a reîntâlnit-o în Republica Dominicană după ce formaseră un cuplu și în trecut, scriu cei de la wowbiz.ro.

„Vă mulțumesc din adâncul inimii mele pentru acest premiu minunat. Chiar dacă adevăratul premiu a fost tot ceea ce am trăit aici, la Survivor.

Vă sunt recunoscător pentru iubirea pe care mi-ați arătat-o, nu am cuvinte să pot descrie ceea ce simt. Am atâtea să vă spun, dar au trecut doar câteva secunde de când am cucerit trofeul… Mă simt minunat. Sunt fericit și asta doar datorită vouă, vă mulțumesc foarte mult', a declarat Sakis plin de emoție.

În ce va investi Sakis Katsoulis banii de la „Survivor'

„Banii îi voi investi în afacerile mele, am fost afectat de pandemie. De asemenea, voi încerca să ajut oamenii care au nevoie, alături de ceilalți concurenți de la Survivor', a mai spus Sakis.

 

Astăzi la TV:

 

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare