Homepage  / Vedete străine

SAG Awards 2023: Cele mai spectaculoase apariții de pe covorul roșu. Zendaya, în centrul atenției

SAG Awards 2023: Cele mai spectaculoase apariții de pe covorul roșu. Zendaya, în centrul atenției
10

de Cătălina Matei,

Pe 26 februarie a avut loc cea de-a 29-a ediție anuală a premiilor Screen Actors Guild (SAG Awards), iar vedetele prezente pe covorul roșu au atras, evident, toate privirile. Căci ținutele etalate au fpst pe măsura așteptărilor și dincolo de ele. Iată care au fost cele mai spectaculoase apariții...

Premiile SAG Awards onorează cele mai bune realizări în spectacole de film și televiziune pentru anul 2022 și sunt acordate chiar de către breasla actorilor. Prin urmare, un eveniment atât de important pentru cinematografia americană nu putea fi marcat și prin ținutele pe care celebritățile prezente le-au purtat pe covorul roșu.

https://www.youtube.com/watch?v=CTSeRqP6gqE&ab_channel=Netflix

Ceremonia de premiere a fost transmisă în direct pe canalul de YouTube al Netflix. Iar vedetele prezente s-au întrecut în ținute elegante, unele îndrăznețe, iar altele suficient de neobișnuite încât să se transforme în subiecte pentru meme-uri. Dintre toate însă, Zendaya, actrița în vârstă de 26 de ani din serialul „Euphoria”, a fost cea care a uimit pe toată lumea, într-o rochie roz, cu 190 de trandafiri. Iubita lui Tom Holland a radiat într-o ținută semnată Valentino, care i-a pus în evidență silueta subțire. Vedeta și-a accesorizat ținuta cu bijuterii din argint, cu pietre colorate.

Spectaculoasă a fost și ținuta purtată de Cara Delevingne. Pentru debutul ei la decernarea premiilor SAG, actrița-model, în vârstă de 30 de ani, a întors privirile  într-o salopetă impresionantă Carolina Herrera, cu mâneci lungi și cu un decolteu adânc decorat cu aplicații de rozete supradimensionate. Efectul „dramatic” al ținutei a fost accentuat de fusta suprapusă.

Descoperă în galeria foto care au fost cele mai spectaculoase ținute purtate pe covorul roșu de la cea de-a 29-a ediție anuală a premiilor Screen Actors Guild (SAGAwards)!

Ana-de-ArmasIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Jessica Chastain a căzut pe scări la SAGAwards 2023

O altă celebritate care a atras atenția la SAGAwards 2023 a fost Jessica Chastain. Actrița a purtat o rochie roz-aprins, semnată de Zuhair Murad, care însă i-a dat de furcă în momentul în care a vrut să urce pe scenă. Roșcata s-a împiedicat și a căzut pe scări, în timp ce se îndrepta spre scenă, pentru a primi trofeul pentru „Cea mai bună actriță într-un rol principal”, pentru interpretarea sa în filmul „George and Tammy”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton