; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sacha Baron Cohen

Sacha Baron Cohen explică de ce nu l-a mai jucat pe Freddie Mercury

10 March 2016

Actorul englez s-a retras din proiectul filmului biografic despre Freddie Mercury deoarece nu s-a înţeles cu ceilalţi membri ai trupei Queen. Mai exact, aceştia îşi doreau ca jumătate din film să fie despre ei, anunţă femalefirst.co.uk.

Sacha Baron Cohen

„Le-am spus că nimeni n-o să vrea să vadă un film în care personajul principal moare la mijloc, după care rămâne să afle ce se întâmplă mai departe cu trupa Queen', a explicat Sacha Baron Cohen (44 de ani).

El nu s-a înţeles cu chitaristul Brian May, basistul John Deacon şi toboşarul Roger Taylor nici în privinţa regizorului.

„Mi-au cerut să scriu senariul, însă eu nu pricep la biografii. Aşa că l-am propus pe (scenaristul şi dramaturgul englez –n.r.) Peter Morgan, dar nu le-a plăcut ideea. L-am adus pe David Fincher, care voia să regizeze, apoi pe Tom Hooper – ei ştiau clar cum voiau să iasă filmul.

Până la urmă, a fost vorba de diferenţe artistice. Brian May este un muzician extraordinar, dar nu şi un mare producător de filme', a conchis Sacha Baron Cohen.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare