; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sabine Moussier, dezamăgită de fostul soţ

18 November 2010

Interpreta Justinei din telenovela Fructul oprit' transmisă de Acasă s-a vindecat complet, după ce aproape a rămas paralizată pe platourile de filmare. Singurile răni au rămas cele sufleteşti provocate de fostul ei soţ.

Actriţa a fost diagnosticată cu sindromul Guillain-Barre (care se manifestă prin paralizie), iar după lungi şi chinuitoare tratamente, ea este acum pe deplin vindecată. „Sunt foarte bine, sunt întreagă, sănătoasă şi deja nu mai iau medicamente. Din fericire nu am rămas cu sechele fizice, pentru că se putea întâmpla şi asta, doar cu câteva kilograme în plus, dar scap şi de ele prin exerciţii şi repetiţii', a spus Sabine.

Pentru liniştea ei, Sabine Moussier a declarat că păstrează distanţa faţă de problemele financiare ale fostului ei soţ, Jorge Peralta, şi a negat că locuinţa ei ar fi pusă sub sechestru din cauza datoriilor acestuia. Totuşi, Sabine a afirmat că până de curând a încercat să se împace cu fostul ei soţ, pentru binele copiilor lor, dar şi-a dat seama că eforturile ei au fost inutile şi cei doi nu mai au nicio şansă de a forma din nou un cuplu.

În acest sens, actriţa a spus ca preferă confortul oferit de o pătură electrică, decât să se întoarcă în braţele fostului soţ. „Am încercat, numai Dumnezeu ştie cât, dar cred că îmi este mai bine cu o pătură electrică şi dragostea celor doi copii ai mei şi ce-o fi, o fi. Cred că orice are momentul lui', a declarat actriţa în vârstă de 44 de ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare