; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sabbagh in actiune

“Sabbagh în acţiune”, un reality din mijlocul străzii, în cadrul Ştirilor Kanal D

31 July 2014

Prezentatorul Știrilor Kanal D se întoarce în stradă pentru a lupta împotriva fenomenului infracțional, alături de reprezentanți ai Poliției. Începând din 4 august, în fiecare luni, în cadrul principalului Jurnal informativ al zilei, telespectatorii Kanal D îl vor putea urmări pe Christian Sabbagh în mijlocul acțiunii.

Sabbagh in actiune

Știrile se nasc în stradă, tocmai de aceea mergem acolo unde apare infracțiunea. Nu facem spectacol din suferințele oamenilor, dar semnalăm derapaje. Nu condamnăm, pentru că asta e treaba Justiției. Telespectatorii vor avea ocazia să vadă realitatea străzii, să trăiască aceleași pericole ca și oamenii legii și să înțeleagă cu ce se confruntă aceștia atunci când ne apără drepturile și salvează vieți ', a spus Christian Sabbagh.

Christian Sabbagh va fi alături de ofițerii de poliție în misiunile de filaj, în raziile organizate pentru căutarea capilor lumii interlope, în flagranturile cu traficanții de droguri sau de persoane, în descinderile spectaculoase în mijlocul infractorilor de toate categoriile.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare