; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Să râdem cu Louis de Funes! Prima difuzează vara aceasta seria de filme ”Jandarmul...”

Să râdem cu Louis de Funes! Prima difuzează seria de filme ”Jandarmul…”

19 June 2017

În această vară, Prima TV aduce Jandarmii pe micile ecrane. Astfel, în fiecare miercuri, începând din 21 iunie, Prima TV își va încânta telespectatorii cu o serie de mare succes în întreaga lume, o serie de șase filme de comedie care prezintă aventurile unor jandarmi, în centrul acestora aflându-se sergentul Cruchot, interpretat magistral de Louis de Funes:

  • „Jandarmul din Saint Tropez',
  • „Jandarmul la New York',
  • „Jandarmul se însoară',
  • „Jandarmul la plimbare',
  • „Jandarmul și extratereștrii' și
  • „Jandarmul și Jandarmerițele'.

Primul film din serie, „Jandarmul din Saint Tropez', difuzat miercuri, 21 iunie, de la ora 20.30, a avut un succes imens în Franța, unde peste 7 milioane de spectatori au umplut sălile de cinema.

În primul film al seriei, inspectorul Cruchot este avansat în funcție și trimis, drept răsplată pentru munca realizată, la Saint Tropez. Împreună cu fiica sa, sergentul Cruchot ajunge să se lupte cu nudiștii din Saint Tropez, să își scoată fiica din încurcăturile în care intră și mai ales să prindă o bandă de hoți de tablouri.

Efectele comice ale unor situații în care jandarmii sunt puși în filmele din celebra serie vor face ca telespecatorul să aibă excese de râs și să aprecieze o comedie, așa cum este „Jandarmul din Saint Tropez', chiar și după 50 de ani. Totul este asezonat cu contorsiunile faciale ale lui Louis de Funes care reprezintă bărbatul de vârstă medie, cu un temperament incontrolabil care alături de statura mică și exagerările faciale fac toate comediile lui Funes să fie chiar și peste timp unele dintre cele mai apreciate din toate timpurile.

Louis de Funes este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și se alătură lui Jean Gabin și lui Bourvil în galeria de renume a cinematografiei franceze. Declarat cel mai popular actor francez la sfârșitul anului 1968, Funes s-a bucurat la început de un succes enorm în Europa și în Asia, cucerind până la urmă întreaga lume.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare