Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Să-i cunoaștem pe concurenții „Dansez pentru tine”!

16 October 2012

Opt oameni, urmăriţi o viaţă de ghinioane, îşi schimbă destinul în ringul visurilor de la Pro TV. Unii au fost urmăriţi de ghinion încă de când au venit pe lume, alţii i-au simţit tăişul exact atunci când sperau că soarta începe să le surâdă. Greu încercaţi de nenumăratele piedici ivite în cale, concurenţii din acest sezon al show-ului „Dansez pentru tine', difuzat de Pro TV din 26 octombrie, s-au agăţat de singurul lucru ce le aducea noroc: dansul.

Într-un decor nou nouţ, special creat pentru mult aşteptatul sezon, vor demonstra că sunt gata să lupte pentru visul partenerilor lor Bianca Drăguşanu, Monica Davidescu, Nicoleta Luciu, Oana Ioniţă, Daniel „Max' Dragomir, Marian Drăgulescu, Pavel Stratan şi Serban Copoţ, „Hienă' de la Animal X.

c1k2576_resize

Picture 8 of 8

Pavel Stratan este partenerul Andreei Cristina Preda, din Bucureşti, o tânără care vrea să se revanşeze faţă de sora ei. Aceasta şi-a sacrificat copilăria pentru a avea grijă de Cristina. Totul a fost frumos în viaţa fetelor până când tatăl lor a suferit un atac cerebral.

Problemele grave de sănătate nu s-au oprit aici, urmând un al doilea şi un al treilea atac cerebral. Doborâtă de atâtea încercări, mama tinerelor şi-a pierdut viaţa. Cele două surori au rămas nu doar fără mamă, ci şi cu responsabilitatea uriaşă faţă de tatăl lor. Au început să aibă probleme la şcoală, iar sora Cristinei a fost nevoită să muncească de mică pentru a putea achita datoriile. După opt ani de chinuri, tatăl lor s-a stins, iar Cristina a fost în continuare îngrijită de sora ei. Ghinionul le-a spulberat echilibrul atunci când firma la care lucra Alexandra a dat faliment.

Andreea vrea să o ştie pe sora ei în siguranţă, lipsită de orice griji şi are toată încrederea că alături de coregrafa Căprioara (Georgiana Căiţa) şi de Pavel îşi va vedea visul împlinit la Dansez pentru tine.

 

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare