Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Să-i cunoaștem pe concurenții „Dansez pentru tine”!

16 October 2012

Opt oameni, urmăriţi o viaţă de ghinioane, îşi schimbă destinul în ringul visurilor de la Pro TV. Unii au fost urmăriţi de ghinion încă de când au venit pe lume, alţii i-au simţit tăişul exact atunci când sperau că soarta începe să le surâdă. Greu încercaţi de nenumăratele piedici ivite în cale, concurenţii din acest sezon al show-ului „Dansez pentru tine', difuzat de Pro TV din 26 octombrie, s-au agăţat de singurul lucru ce le aducea noroc: dansul.

Într-un decor nou nouţ, special creat pentru mult aşteptatul sezon, vor demonstra că sunt gata să lupte pentru visul partenerilor lor Bianca Drăguşanu, Monica Davidescu, Nicoleta Luciu, Oana Ioniţă, Daniel „Max' Dragomir, Marian Drăgulescu, Pavel Stratan şi Serban Copoţ, „Hienă' de la Animal X.

c1k1560_resize

Picture 2 of 8

Nicoleta Luciu şi Attila Hainer, ghidaţi de coregraful Bogdan Boantă, luptă la Dansez pentru tine cu dorinţa arzătoare de a construi o casă pentru părinţii lui Attila. Tânărul, originar din Oradea, nu şi-a dat seama că a te naşte într-o familie de rromi îţi poate aduce numai ghinioane până nu a ajuns la şcoală. Marginalizat, evitat şi tratat în permanenţă altfel, Attila a început să simtă din ce în ce mai greu povara de a fi rrom. Ghinioanele s-au ţinut lanţ şi pentru părinţii lui, care s-au îmbolnăvit atât de grav, încât n-au mai putut să lucreze nimic.

Dansul a fost norocul lui Attila, pentru că el face parte dintr-o trupă în care este perfect integrat, iar acum, la Dansez pentru tine, vrea să obţină o casă pentru părinţii lui şi un viitor mai bun pentru el.

 

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare