; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Să-i cunoaștem pe concurenții „Dansez pentru tine”!

16 October 2012

Opt oameni, urmăriţi o viaţă de ghinioane, îşi schimbă destinul în ringul visurilor de la Pro TV. Unii au fost urmăriţi de ghinion încă de când au venit pe lume, alţii i-au simţit tăişul exact atunci când sperau că soarta începe să le surâdă. Greu încercaţi de nenumăratele piedici ivite în cale, concurenţii din acest sezon al show-ului „Dansez pentru tine', difuzat de Pro TV din 26 octombrie, s-au agăţat de singurul lucru ce le aducea noroc: dansul.

Într-un decor nou nouţ, special creat pentru mult aşteptatul sezon, vor demonstra că sunt gata să lupte pentru visul partenerilor lor Bianca Drăguşanu, Monica Davidescu, Nicoleta Luciu, Oana Ioniţă, Daniel „Max' Dragomir, Marian Drăgulescu, Pavel Stratan şi Serban Copoţ, „Hienă' de la Animal X.

c1k1390_resize

Picture 1 of 8

Monica Davidescu intră în ringul visurilor alături de George Boghian şi coregraful Cocuţa (Andra Gheorghe) . Născut într-o familie cu şapte copii din Dorohoi, având un tată violent şi bolnav, George, ca cei mai mulţi dintre fraţii lui, a ajuns în plasament. Unii dintre ei nu au rezistat acolo, au fugit, iar una dintre surori şi-a şi pierdut viaţa.

După ce a trăit clipe de coşmar cât timp a fost instituţionalizat, George a venit la Dansez pentru tine cu certitudinea ca îşi poate îndeplini cel mai mare vis al său: acela de a-şi recăpăta familia şi de a avea un acoperiş deasupra capului.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare