; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jesse williams

Să fie sfârșitul?! „Anatomia lui Grey” pierde încă un actor principal

07 May 2021

Atenție, spoiler! Grupului numeros de personaje care au ieșit deja din „Anatomia lui Grey' în cele 17 sezoane de până acum li se alătură, de la sfârșitul acestei luni, și doctorul Jackson Avery, interpretat de Jesse Williams.

 

Actorul Jesse Williams, cel care l-a interpretat în „Anatomia lui Grey'pe chirurgul Jackson Avery încă din sezonul 6, va ieși din serial spre finalul sezonului curent din SUA, cel cu nr. 17. Episodul „Tradition', programat la postul american ABC joi, 20 mai, va fi ultimul în care va apărea acesta.

 

„Jesse Williams este un artist și un activist extraordinar. Să-i vedem evoluția în toți acești 11 ani, și pe ecran, dar și în spatele lui, a fost un adevărat dar. Jesse acordă atât de multă pasiune, grijă și inteligență muncii sale. Ne va fi foarte dor de Jesse și ne va fi foarte dor de Jackson Avery – interpretat perfect de-a lungul atâtor ani', a declarat cu această ocazie, citată de Variety, Krista Vernoff, producătoarea principală a show-ului.

 

 

La rândul său, Jesse Williams a declarat: „Voi fi mereu recunoscător pentru nenumăratele șanse oferite mie de Shonda, de post, de studio, de colegii mei din distribuție, de incredibila noastră echipă, de Krista, Ellen și Debbie.  În calitate de actor, regizor și persoană, am fost incredibil de norocos să învăț atât de multe de la atâtea persoane și mulțumesc fanilor noștri, care insuflă atâta energie și apreciere în universul nostru.  Experiența acumulată din crearea a aproape 300 de ore de televiziune de top la nivel global este un dar pe care-l voi purta mereu cu mine. Sunt incredibil de mândru de munca noastră, de impactul nostru și de faptul că pot merge înainte având la îndemână atâtea șanse, aliați și prieteni dragi'.

 

Se termină „Anatomia lui Grey”?

Vestea că Williams va ieși din „Anatomia lui Grey' aruncă o nouă lumină asupra faptului că, de curând, fanii serialului au fost luați prin surprindere de reapariția – episodică – a unui alt personaj foarte îndrăgit, dr. April Kepner, interpretată de Sarah Drew, care a ieșit din poveste acum trei ani. Aceasta, fosta soție a lui Avery, a apărut suficient cât Jackson să facă pace și să poată încheia diverse capitole din viața sa.

 

În altă ordine de idei, fanii serialului „Anatomia lui Grey' sunt ținuți momentan în suspans, pentru că până la ora actuală (și e destul de târziu) nu se știe dacă producția va continua anul viitor cu sezonul 18 sau va fi oprită. Ellen Pompeo, interpreta dr. Meredith Grey și producătoare a serialului, declara încă din toamna trecută, tot pentru Variety, că „Nu știm exact când se va termina serialul, dar acesta ar putea fi ultimul său an'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare