; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

S-au terminat filmările pentru „Saga Amurg”

26 May 2011

Robert Pattinson si Kristen StewartKristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner  şi restul echipei de la „Saga Amurg' au filmat scenele finale de la „Zori de zi', pelicula împărţită în două părţi care încheie franciza cu vampiri. Interpretul vârcolacului Jacob Black povesteşte ce s-a întâmplat în ultima zi petrecută pe platourile de filmare.

Taylor Lautner (19 de ani) spune că mai toţi membrii echipei de la „Saga Amurg', inclusiv Kristen Stewart (21 de ani), aveau lacrimi în ochi în ultima zi de filmare.

 

Taylor LautnerActorul recunoaşte că îi este foarte greu să se despartă de colegii din „Saga Amurg'. „Am filmat aceste filme în ultimii patru ani. Este ciudat să ştiu că n-am să mă mai întorc, că n-am să mai fiu Jacob Black…”, a spus Lautner.

Taylor Lautner a lăsat să se înţeleagă că interpreta Bellei Swan se număra printre cele mai afectate persoane de pe platouri.

„M-am emoţionat în ultima zi. Ca să fiu sincer, oamenii au plâns. Şi eu eram destul de supărat, dar Kristen (n.r. – actriţa este cunoscută pentru firea ei distantă) ne-a oferit cea mai mare surpriză'.

Prima parte a filmului „Saga Amurg: Zori de zi' are premiera pe 18 noiembrie 2011.

Actorii din rolurile principale se vor mai întâlni cu ocazia turneelor de promovare. „Vom promova aceste filme în următorii doi ani', a explicat Taylor Lautner.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare