; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Peter Dinklage

S-au negociat salariile pentru sezoanele 7 și 8 din „Urzeala tronurilor”

22 June 2016

Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Kit Harington (Jon Snow), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) și Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) au semnat noile contracte, anunță Deadline.

Peter Dinklage -

Cum fenomenul „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones' este din ce în ce mai enorm, actorii serialului trebuie să aibă și ei partea lor. În negocieri de mai multe săptămâni, vedetele seriei, Peter Dinklage, Kit Harington, Lena Headey, Emilia Clarke și Nikolaj Coster-Waldau se pare că au ajuns la o înțelegere pentru noile sezoane, 7 și 8.

Cei cinci au obținut o mărire substanțială a salariilor, ei vor primi 500.000 $ pe episod în 2017 și 2018, față de 300.000 $ cât aveau până acum. Asta nu înseamnă că sunt cei mai bine plătiți, sunt încă departe de fruntea topului: actorii principali din „The Big Bang Theory' câștigă câte un milion de dolari pe episod.

Ca orice contract și acesta are o chichiță: noile înțelegeri nu stipulează decât disponibilitatea actorilor. În niciun caz nu garantează că personajele interpretate de ei vor supraviețui sezonului 6, 7 sau vor ajunge până la finalul serialului „Urzeala tronurilor'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare