; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juriu Romanii au talent

S-au încheiat preselecțiile pentru noul sezon al show-ului „Românii au talent”

04 February 2015

Preselecţiile „Românii au talent' s-au încheiat de curând în Bucureşti în faţa a sute de oameni veniţi pentru a-şi susţine eroii. Mii de români talentaţi au venit la preselecţii plini de speranţă şi încrezători că pot convinge juraţii cu prestaţiile lor, că merită să ajungă în finală şi să câştige marele premiu de 120.000 de euro.

juriu Romanii au talent

Cei patru juraţi, Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis au fost la înălţime, iar comentariile acestora s-au completat perfect şi au făcut deliciul publicului.

Ma bucur că românii au prins curaj şi vin în număr din ce în ce mai mare să îşi împărtăşească talentul în faţa întregii ţări. Noul sezon care va începe în primăvară se anunţă a fi unul cu adevărat spectaculos', a spus Smiley.

Pavel Bartoş a declarat: După 4 sezoane, nu mă aşteptam să mai fie atât talent şi, culmea, atât de divers, dar România mă contrazice de fiecare dată. Are foarte mult talent şi asta ne dă nouă, ca popor, o speranţă foarte mare. Iar pentru restul, vă invit la televizor!'

Va fi un sezon incendiar. Foarte mult spectacol, foarte multe momente amuzante, oameni care m-au lăsat fără cuvinte, talente incredibile' a spus Andra.

Bebe Cotimanis a declarat în stilul său unic: Îmi pare bine că uneori mă simt ca-n vizită la spitalul de nebuni, iar asta pentru că talentul presupune şi puţină nebunie.'

La finalul preselecţiilor, am descoperit cu bucurie că şi acum, în al cincilea sezon, au existat momente care m-au surprins şi m-au emoţionat ca-n primul, când aproape totul era neaşteptat, a spus Andi Moisescu.

Toată perioada de preselecţii a fost o aventură, o călătorie fascinantă, nu numai la propriu, prin atâtea oraşe din ţară,  dar şi pentru că am trăit emoţii copleşitoare – am trecut, în câteva minute, de la nod în gât la râs cu lacrimi şi înapoi la lacrimi pure, pe care doar nişte oameni extrem de speciali ţi le pot provoca a declarat Mihaela Rădulescu.

Te-ar putea interesa și:

Mihaela Rădulescu și Bebe Cotimanis, la prima apariție în juriul „Românii au talent'

Mihaela Rădulescu, convinsă de fiul ei să vină la 'Românii au talent'

Caravana Românii au talent' începe în octombrie. Bartoş şi Smiley, gazde şi în sezonul 5

Cine sunt Brio Sonores, câştigătorii marelui premiu de la Românii au talent'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare