; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La casa de papel

S-au încheiat filmările sezonului 5 al serialului-fenomen „La casa de papel”

22 May 2021

Distribuția celebrului serial spaniol „Fabrica de bani' / „La casa de papel', creat de Álex Pina și difuzat de Netflix, a încheiat recent filmările pentru ultimul sezon, scrie site-ul diezminutos.es.

 

Producția spaniolă lansată în 2017 a făcut înconjurul lumii și a devenit cel mai vizionat serial în altă limbă decât engleza după ce a fost preluată și difuzată de Netflix, transformându-se, deopotrivă, în simbolul protestelor în mai multe țări din lume. Sezonul al cincilea va avea zece episoade și va fi ultimul al poveștii. Nu se cunoaște încă precis data lansării, dar Netflix a estimat că aceasta va avea loc în a doua jumătate a anului 2021. Zvonuri despre o posibilă lansare au existat până acum chiar cu privire la luna aprilie, dar pandemia a făcut totul imposibil. Cea mai probabilă lansare va avea loc în septembrie-octombrie, susțin multe voci. 

 

La casa de papel este proiectul care ne-a schimbat viața. Mulțumim pentru tot, aștept cu nerăbdare să le împărtășesc tuturor noul sezon. Pregătiți-vă pentru trepidații!', a scris regizorul Alex Rodrigo pe contul său de Twitter la despărțirea de echipa cu care a filmat această extraordinară poveste devenită fenomen global. 

 

A sosit și momentul final. Filmările celui de-al cincilea sezon s-au încheiat, iar fotografia oficială care marchează momentul îi arată pe toți actorii din echipă râzând și relaxându-se după munca intensă.

„Ceea ce a început cu un jaf s-a încheiat ca o familie', au confirmat actorii sentimentul pe care îl transmite atât de bine fotografia, mulțumind totodată publicului pentru sprijinul acordat. „Le mulțumim tuturor fanilor care fac parte din «Rezistență»! Abia așteptăm să vedeți cum se termină povestea”, au mai transmis ei pe contul internațional al platformei Netflix. 

 

Úrsula Corberó, interpreta rebelei Tokio, a postat mai multe imagini prin care își ia rămas bun de la imensul succes Netflix care i-a oferit atât de mult. „E sfârșitul unei etape. O să îmi lipsească mult povestea. Vă mulțumesc tuturor și sper că al cincilea sezon este cel pe care îl meritați, pentru că tot ce ne-ați dăruit e grozav. Rămâneți cu bine!”. 

Potrivit creatorului serialului, Álex Pina, „ultimul sezon va reprezenta modul în care este împărțită banda Profesorului (interpretat de carismaticul Álvaro Morte), va fi intens și grandios. Am petrecut aproape un an gândindu-ne cum să încheiem povestea și ce să facem cu Profesorul, cum să creăm situații ireversibile pentru multe personaje”, a spus Pina într-o declarație oficială. „Rezultatul este un sezon cinci în care războiul atinge nivelurile sale cele mai intense, dar este și cel mai spectaculos și mai interesant sezon”, a adăugat el. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare