; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

S au ales cei 18 concurenţi ai Academiei lui Horia

S-au ales cei 18 concurenţi ai “Academiei lui Horia”!

28 May 2013

Mult entuziasm, vise împlinite, dar şi dezamăgire în rândurile candidaţilor „Academiei lui Horia'! Dintre sutele de telespectatori care şi-au exprimat dorinţa de a participa, 60 au fost aleşi pentru probele practice cu Horia Vîrlan, iar dintre aceştia, doar 18 s-au calificat pentru concurs.

Miza este mare! 10.000 de euro, ocazia de a găti alături de o vedetă şi şansa de a „fura meserie' chiar de la maestru.

Proba practică, simplă în aparenţă, pregătirea unui sote de pui cu legume, i-a oferit lui Horia informaţii importante despre potenţialul şi abilităţile pasionaţilor de gastronomie. Cu binecunoscuta intransigenţă, dar şi cu umorul său inconfundabil, maestrul i-a urmărit atent pe candidaţi, a discutat cu fiecare în parte, şi în cele din urmă a decis cine merge mai departe.

„Prima calitate a celor 18 concurenţi care vor face echipă cu vedetele este să le placă să gătească. E cel mai important lucru! La fel ca în dragoste – când iubeşti pe cineva, faci sacrificii pentru persoana respectivă. La fel este şi cu bucătăria, cel puţin din punctul meu de vedere! Eu am sacrificat o mare parte a tinereţii mele, dedicând-o gătitului şi studiului', spune Horia.

„Apoi, vreau să văd că stăpânesc câteva tehnici culinare – ştiu să mânuiască ustensilele, să regleze temperatura maşinilor de gătit şi aşa mai departe. Şi ultimul criteriu de departajare, vreau să văd că lucrează curat!', a explicat Horia. „Va fi un sezon din care telespectatorii vor putea să înveţe lucruri interesante şi se vor deconecta în egală măsură'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare